Så ere ..

Då var det dags för Elli o flytta in till sin Pojkvän i Oslo imorn. Var och träffa henne en sista gång igår i Hbg *snyft* hehehe gonna miss her alot.
Elli belli! jaa nu e d verkligen big belly =D
Have fun and take it easy, don't rush into decision for your own sake.
Kramar o pussar (endast på fyllan) :P
Unique personality pursuing dreams

Helt enkelt bästa!!!

Börjar med den äldsta =o) trippar neråt.

Min "A" har kämpat hårt för att komma dit han är nu och förtjänar allt han får. Han är den som fått många att känna sig trygga i det dom gör, växa inom det och sig själva.
Min "K" jobbar helt själv. Han fixar grejer själv, grejer jag inte kan tänka mig o äns komma i närheten av att klara själv. Han gör succé!
Min homie, en riktig krigare som aldrig ger upp. Vi har haft våra krig mot varandra, men krigar sida vid sida nu.
Min Elli, ända tjejen som lyckats växa fast sig vid mig. Fortsätt leva ditt liv som du mår bäst av.
Mina bröder, som jag slagits med, som jag sett växa upp, som går igenom sina egna livs beslut och löser dom på bästa sätt. Med andra ord, pojkar som mognat och blivit män.
Min Mini, som fortsätter växa i mina ögon. Från att vara en liten "skit" till att.. ja vem vet om några år, men för tillfället en kille som gör smarta beslut och skiter i vad andra tycker.
Glömmer absolut inte min familj (föräldrar, mos- fastrar, mor- farbröder och kusiner).

Dom här människorna är speciella personer i mitt liv som lyfter mig till topp och får mig att må bra. Så länge dom mår bra, mår jag bra. Och jag kommer försöka göra ALLT för att få dom på topp.

Har du personer i din omgivning som får dig att må bra,
som inte suger upp din energi varje gång du bara pratar med dom, det är dom människorna som verkligen bryr sig om dig och vill dig väl. Det är dom personerna du ska behålla och behandla väl. Dom kommer att få dig att känna dig som bäst i världen!
Unique personality pursuing dreams

Värt resan =)

Under helgen åkte jag till Uddevalla där min faster bor för att fira hennes 50 års dag!
Satt på bussen i två timmar utan att kunna somna för att tankarna bara snurra i 280. Satt o lyssnade på Linkin Park o från ingenstans mådde jag hur bra som helst. Så bra att det kändes konstigt. Tänkte på mina bröder som jag skulle träffa upp där oxå och det gjorde mig ännu gladare. Efter kunde jag somna direkt.
När jag kom fram fick jag reda på att det var en fest som skulle hållas i en lokal med 120 bjudna gäster. Ncncnc! Jag har inga skor med mig så jag blir tvungen o ha på mig dom jag åkte med.
Haaaallååå ! jag trodde vi skulle vara hos henne, nästa gång ska jag ställa 300 frågor innan jag åker till nån. Ville inte dit egentligen. Ärligt.... Jag vet hur det är då vi är o hälsar på henne.
Så här är det hehhe min faster är präst och religiös kristen. Och tyvärr så delar jag inte hennes åsikter om det.. Har aldrig gillat o sitta där folk ber till Jesus o resten av .... ja... du fattar... Men eftersom jag inte träffar henne ofta alls ville jag göra henne glad för jag vet hur mkt det betyder för henne. Vi följde med henne på en av hennes "möten", men lyckades somna till så jag gick ut. Men jag försökte iaf hehe väl det som räknas.. När jag tänker efter så var det bara min familj och min pappas äldsta brors familj som inte är kristna.
Träffade mina kusiner som jag inte träffat sen jag var 12-13 om inte mindre. Iaf Sandra som fyller 18 det här året =) henne kommer jag ihåg. Petter, Siri och André tror jag inte äns att jag träffat.. Visste inte äns om att dom var fyra =S snacka om efter haha .. Men det var super dom tre yngsta påminde om mig o mina bröder då vi var yngre. Alltid bara vi tre som höll ihop på fester.
Hahaha en av dom bästa grejerna jag fick reda på var min pappas syskons andra namn, farmor e ju halv libanes. Tripp, trapp, trull: Ahmed, Nitzi, Abdala och Nazim (papi) hehe pappas visste jag ju men Ahmed och Abdala.... Det chocka mig vet inte hur länge jag skratta hahha
Det var kul =D


Unique personality pursuing dreams

"Ingen"

Ingen ser mig för den jag är.
Ingen kommer finnas där för mig.
Ingen stöttar mig när jag har ett mål.
Ingen förstår hur jag mår.
Ingen hittar mig när jag försvinner.
Ingen fångar upp mig när jag faller.
Ingen lyfter upp mig o visar mig verkligheten.
Om Ingen förstår vad jag menar då är du Ingen för mig.
Unique personality pursuing dreams

At last haha

Igår var jag o fika med min "msn kompis" och äntligen fått ett ansikte på honom.
Det var verkligen kul hehe vi har ändå snackat sen jag var 16-17. Dom första åren snacka vi typ varje dag om allt möjligt. Vi hördes i telefon då o då oxå. Det var skönt o ha nån man kunde snacka med som ändå man inte kände live för man kände sig inte tvungen till något.
Iaf killen jag kände gjorde sin musik, sina skivor och uppträdde som förband för någon, kommer inte ihåg vem det var lr när, men det var sjysst att han trivdes med det han gjorde. Han är ett år äldre och bor i Örebro. Vid den tiden vägrade han visa någon bild på sig även fast vi kanske aldrig skulle ses, men lyckades o övertala honom att skicka haha
Men för nån vecka sen hette han på msn "Malmö nästa vecka" och vi hade ändå snackat jääävligt länge om att vi måste ses nån dag o bla bla bla men det blev aldrig av för att vi hade alltid "något för oss". Så vi bestämde oss för att träffas upp o ta en fika för en gång skull.
Jag hade skit trevligt, tyckte det var skit kul o snacka med honom live. Efter så många år genom datan, min "msn kompis" har ett ansikte haha
Tror han tänker samma . At last!
Vi satt o snacka skit länge kändes det som om välidgt mkt. Har jag för mig iaf för jag hade inte tråkigt för en sekund. Och grejen e att han kanske flyttar ner till Malmö om han får jobbet han var nere på intervju för. Ska bli kul.
Good luck Jonay!
Unique personality pursuing dreams

Våga...

Du har en åsikt.. Du tänker om.
Du går en väg.. Du ändrar riktning.
Du är inlåst.. Du hittar en utgång.

Försök att hitta det positiva i allt.
Alla gör sina misstag. Alla kommer må dåligt förr eller senare.
Men för att hitta det som får dig att må bra måste du våga chansa, våga ta för dig och våga göra dina misstag.
You can't lose what you never had.
Unique personality pursuing dreams

Detta är äkta kärlek !

Unique personality pursuing dreams

Shulilulu!

Imse vimse spindel klättrar upp för tråååååden

TAST!
Unique personality pursuing dreams

Advertising Fisnik Zahiti !

Unique personality pursuing dreams

Känslor...

Vi tjejer e lite komplicerade (dom flesta) när det kommer till killar och förhållanden. Vi tänker mkt, lite fööör mkt. Vi försöker analysera allting, varför dom ringer, vad han hade i baktanke när han gav en komplimang, hur det kommer säg att han kommer o hämtar dig för att ni ska på middag lr tycker det är konstigt att han ger dig en kram o ni aldrig kramats förut. Det är mkt tänkade och osäkerhet. Och allt har ett själ till varför vi har dom tankarna.
Ska berätta lite om mina tankar under dom senaste 8 åren.

Då jag gick i 9:an hade jag en bästis kallade honom för "katten". Han var den personen jag litade på mest, som jag trivdes med bäst och hade alltid roligt med honom. Även fast vi hamnade i tjafs då o då så var vi tajta. Vi blev tillsammans, jag var 15 då. Han var min första pojkvän, min första kyss, min första kärlek. "Katten" var en av dom personerna som jag tyckte hade bästa personligheten. Han ville aldrig nån illa utom när nån jävlades. Med tiden förändrades han som person. Han fick svårt o stå emot kompistryck. Ett år efter tog han min oskuld. Nån dag efter får jag höra av en av mina tjejkompisar att han slagit vad med en annan killkompis. Killen hade sagt; hon e lätt du kommer få henne i säng, "katten" hade sagt emot o sagt; jag tror nog inte d. Det är skitsamma vad dom slog vad om, det är själva grejen att han gick med på det.
På ett bra tag ville jag inte träffa någon efter honom för att jag fortfarande hade starka känslor för "katten".

Min andra pojkvän då jag var 17, var kurd. Vi blev tillsammans efter ett helt sjukt tjafs. Kommer inte ihåg hur länge vi var tillsammans, tror det var drygt en månad.
För det första så säger han att han aldrig kommer få gifta sig med nån om hon inte e kurd lr turk.
För det andra så ville han inte såra sin bror mer för att han oxå gillade mig, efter att ändå blivit tillsammans med mig.
Och för det tredje, jag drömde en natt om att han var otrogen, äckligt nog erkänner han dagen efter den natten att han var otrogen med en tjej han hade träffat på en fest som han var på.

Jag började träffa en kille som jag hade sett i flempan då jag gick med en tjejkompis. Hade aldrig sett såna ögon förr. Det visade sig att vi hade gemensamma kompisar då vi träffades på plattan under ung08. Vi träffades minst ett halv år till slut får jag reda på att han redan hade tjej.

Min tredje pojkvän, mitt längsta förhållande höll drygt 2 år. Han var en fin person. Jag bodde hos hans familj i typ 1½ år. Kände mig aldrig direkt hemma hos dom. I vårat förhållade var det väldigt mkt droger inblandat. Sen var det mkt att vi hängde på området och hittade inte på mkt utanför så det blev rätt lång tråkigt. Vi hade båda hoppat av gymnasiet av olika själ. Efter minst ett halv år började jag jobba och han fortsatte o inte göra något alls. Mkt hände dom sista månaderna vi var tillsammans.. Det tog slut då jag var 19.

När det gällde killar efter detta så hade jag stängt in mig helt och hållet. Jag visade inga känslor, jag grät aldrig. Jag berättade aldrig något om vad som hänt tidigare i mitt liv oavsett vem det var som fråga, pratade alltid allmänt, höll alla avstånd för att dom inte skulle lära känna mig, handtag inte mer gillade inte krama folk. Ingen la märke till om jag var ledsen, arg lr något annat för att jag hade samma ansiktsuttryck hela tiden, skrattade jag sekunden efter var det precis som innan. Jag berättade bara grejer då jag var asfull dagen efter hade jag grova blackouts och visste jag inte vad jag hade sagt.
Det är mkt som förändrats sen dess. Dom som kände mig då vet vad jag menar. Det krävdes rätt mkt för att jag skulle komma ifrån det "tillståndet".
  Det jag vill komma fram till med historian är att man (gäller egentligen killar oxå) blir sårad, besviken och ibland så kraftigt att det känns som 7 feta hugg i ryggen att man inte vill känna av dom igen. Det är därför, i dom flesta fallen, blir folk osäkra på hur killen/tjejen dom träffar egentligen är, om dom verkligen menar det dom säger lr talar sanning. Ringer hela tiden o vill veta vad personen gör. Finns dom som blir svartsjuka t.o.m. psykotiska av deras besatthet. Andra stänger in sig själva o vågar inte öppna sig för någon ny.
  Allt har ett själ till varför personen är som den är.
Sen finns det dom som lär sig att hantera känslorna till något vettigt, lär sig av situationen medans andra har mkt svårare för det och blir helt förstörda.
Unique personality pursuing dreams

My & Elli's trip to Oslo

Yeii!!
Så landa vi i Oslo igår runt halv nio tiden. Efter att ha suttit i Kastrup från ett tiden för att träffa upp Ellis man.
Nån timme innan vi skulle till våran gate somnade jag på en av sofforna och vaknade av att folk kacklade helt mkt. Men så fort vi satte oss i flyget så somnade jag om igen.


Fick höra av mina kusiner, då jag var uppe i Sthlm, efter att jag berätta för dom att jag somnade hos min farfar då jag var där, att jag alltid somnar vart jag än är så det var ingen nyhet. När jag tänkte efter så kom jag på flera tillfällen då jag somnat hos folk och andra weirdo ställen. Det skummaste jag kommer ihåg är stående i en tunnelbana medans den åker. Så man kan väl säga att jag inte har sömn problem direkt hehe

Det var -7C då vi kom ut så det var kallt. Vi åkte direkt hem till "R" duschade käka och gick o la oss. Jag har ett eget litet rum här =P så soft hehe med värme element för det är iiiiskallt i rummet annars.
Vaknade i natt av en konstig dröm om att Biggi ville berätta något.
- Det är en grej jag vill inte att det ska bli ditt problem om du själv inte vill att det ska va det.
Fatta noll om drömmen..
Men iaf vi gjorde en rätt så stor frukost med varma mackor, olika pålägg, juice, osv. Jag åt mig mätt.
Sen stack vi en runda på stan och kolla runt. Det var en stor stad med många av dom dyra märkes affärerna överallt. Elli älskade att gå in i LV, Versace, Gucci, Dior o alla dessa, medans jag gick runt o tänkte; This is so not my style! Vi gick vidare och åkte o handla istället. Den kvällen var det "R" som lagade maten. Då lagade han oxstek potatisgratäng och brunsås. Det smakade väldigt bra. Fick reda på att för varje kilo ska man ha steken i ugnen en timme och en halv timme utöver det. Alltså om det är 2 kg ska den stå 2½ h.



Söndagen vaknade vi alla vid 12 så vi fick stressa o äta frukost för vi skulle träffa "R" föräldrar uppe i Holmenkollen där det fanns ett jätte mysigt café där vi fika. Sen åkte vi högre upp på berget där det var fullt med folk som åkte skidor. Blev super sugen på att åka. Vi bestämde att vi ska hyra skidor till next time vi e där. Vi fota lite här o där, det var så fin utsikt över hela Oslo.
Som vanligt somnade jag i bilen på vägen därifrån. Båda väckte mig då vi var utanför Go-Karten där vi träffa på Martin. Det är så jävla soft o köra =D Första varvet körde jag in fel så jag hamnade på startbanan igen "dooh!", killen som jobbade där rulla mig till rätta igen.
Därefter drog vi hem till en av "R" polare som har en inredning värt... Bara huset utan inredningen kostar 22 mille, ncncnc. All inredning var av Versace. Inte fint, men sjukt dyrt. "R" blev väldigt hungrig så vi  åkte hem och då lagade jag o Elli tacos medans han fick ta det lugnt fråmför sin Xbox.

 Elli you know what I think about your man ;)



Egentligen var tanken att jag skulle åka hem på måndan men biljetterna var överdrivet dyra. Så vi bokade nattbuss istället kunde jag sova hela natten hem. Frös ihjäl då jag kom fram halv sju på morgonen, så trött o hungrig som jag var tog en taxi hem o la mig direkt o sov.
Unique personality pursuing dreams

Happy new year!!!


Fick och skicka flera sms, till typ hela min telefonbok.
Roligaste
smst jag fick var av min kollega:
Gott nytt år! Jag vet att det är tidigt, men jag har många vänner som är vanliga och tråkiga,
så jag börjar med de som är SEXIGA, FRÄCKA, HÄRLIGA, STILIGA, LÄCKRA och HETA =)
Men...lägg märke till, att jag fick den före dig ;)
Bästa fylle smsn den kvällen var med min "K" (citerar våra sms haha):
- Kamal, jag glömde skriva här om dan.. Du fick mig o lämna mig speciell då du sa att du saknar mig. Du e verkligen en av mina närmsa vänner, min bror! Även fast jag skäms o berätta vissa grejer för dig så e du min vän för livet. Vi e kopplade även fast vi inte hade velat haha ..Stor bamse kram svär saknar dig med. Wä får tårar nu..
Den dagen jag gifter mig är du på min sida. Love u so much!
Och jag vet att vi kommer hålla livet ut. Inget skit snack!
- Du är bäst!,och jag är verkligen glad att vara din vän. Gott nytt år
Haha du är verkligen speciellt för mig, men jag är fukt up just nu, är det okej om jag ringer dig imorgon
(Ps. Jag menade allvar. Ds.)
Bästa tolv slaget på flera år. Var med min bästa tjejkompis och hennes "familj".
I had a great time!


Me & my best girl



SEN VILL JAG GRATTA FATON A.K.A MINI SOM FYLLER 17 ÅR 01/01
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN OCH HOPPAS DU FYLLER MÅNGA FLER
PUSS & KRAM


Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0