SGL Del 1

3 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust.
För att vara min första turnering i -60 är jag nöjd med resultatet. Båda de oavgjorda var mot +60 tjejer och en av dom skulle egentligen tävla i forsättning och hon är grymt snabb!
Riktigt kul var det att vara med. Så kommer garanterat köra i Del 2 oxå =D så länge jag mår bra själv klart.
Var inte alls lika stel som då jag gick match i Thaiboxning.
Min dator har kraschat så bilder och videon sätter jag in så fort jag fått igång den igen =)

Unique personality pursuing dreams

Stress..

I flera veckor känns det som att jag haft för mycket på en gång. Även fast jag försökte att inte stressa och bara vara avslappnad så började det visa sig i kroppen. I tre dagar fram till igår då jag fick så ont i magen att jag nästan börja gråta och var tvungen att gå hem från jobbet för all stress.. Känns det nu bättre iaf. Imorn är en av stress faktorerna borta efter en grappling turnering. Har gått runt och tänkt på den länge, med träningen, små skador, samt andra blandade saker med familjen och skola. Från och med måndag fram till på lördag kommer jag att plugga sönder mig, så blir ingen bjj på minst en vecka *tråkigt* men måste prioritera plugget.
Jag har ju kontrakt som elevassistent fram till slutet av april så jag frågade min handledare om jag blir ett nytt, och hon skulle ta reda på det. Det är oxå lite av en stress faktor. Vill inte gå runt arbetslös igen.
Men men, tålamod är en dygd..
Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0