Yeaah!!

Då var jag hemma i Malmö igen i min lägenhet med min sköööna säng som jag saknat.
Jag var uppe i Sthlm i en vecka och hade skiiit kul!!
Bodde hos min mamma hela veckan med min bröder, fick hemlagat varje dag (slapp laga själv hihi). Hann hälsa på typ hela familjen, tia Tanja o hennes familia, tia Maria var typ hos oss ofta så det var kul, för ett tag var hon "spårlöst" försvunnen. Mina kusiner hängde oxå hos oss, så stora dom är nu. Alex du e bäst!
Var o hälsa på min farfar som fyllde år. Och träffade min papi.
Äntligen fick jag träffa mammas kille som alla pratat om. Han verkar trevlig, så länge hand tar han om henne och inte utnyttjar henne på något sätt så..
- Ta hand om min mamma hehe
- Det vet du att jag gör hehehe
- Annars letar jag upp dig haha
Så lät det då jag sa hejdå till honom då vi stack till festen i södertörn. Don't mess with my mami!
Träffade gamla kompisar och mina saknade vänner. Hann nästan träffa dom flesta den här gången för dom var oxå på festen. Påminde mig om gamla goda tider då alla hängde.
Trivdes så jävla bra me alla.


Saknat staden lite grann oxå, bergen, byggnaderna, promenaderna så najsa.
När jag satt på bussen ner till Hipp snackade jag med "A" i telefon o han frågade mig hur det kändes o vara hemma igen. Kändes det dubbelt, skönt att vara hemma igen men tråkigt att vara långt ifrån familjen o vänner. Meeeen jag kommer inte flytta upp igen för jag vet att jag kommer tröttna att vara där efter ett tag. Så hellre bo kvar i Malmö o fortsäta hälsa på i Sthlm.
Borta bra men hemma bäst.
Unique personality pursuing dreams

What da...?!

Transformers var en av mina favorit serier när jag var liten. Jag hade bilarna oxå som jag alltid brukade leka med. När filmen kom ut tyckte jag den va skit bra!
När jag lekte med min brorson härom dan så tog han fram en transformers, en dinosaurie.



O när jag vecklade ut den så chocka den mig.
Ärligt talat vad ser det här ut som?!



Ser det här ut som en normal transformers??!!

Tycker inte jag iaf =S  undrar hur dom tänkte då dom tillverka den.
Mongon som tillverkat den modellen...
Unique personality pursuing dreams

21/12 My B-Day!!

Torsdag hade jag bjudit hem Aron o Edvin på middag som var nere i Malmö på jobb ärenden. Jag lagade Crêpes med spenat fyllning, vitsås o ost. På efter middagen kom min Elli. Skit kul o träffa henne efter så lång tid. Vi satte oss allihoppa o käka förutom Edvin som var övermätt sen tidigare. Men jag lyckades övertala honom o smaka lite =P


Fredan hade vi hel dag i stan, lr hel dag, vi stack vid 10 och kom hem vid 15, hungriga o trötta. Vi hade oxå vart i City Gross och handlat varor för att göra tårtorna till min födelsedag. Jag köpte en klocka till mig själv i födelsedags present som jag checkat in ett bra tag. Resten av kvällen tog vi det bara lugnt med några filmer, Maccan jobbade så det var bara vi två hemma.


Vi vaknade tidigt på lördan o gjorde var sin tårta, som blev goda *mums*. Sen gick vi o la oss igen för att vila lite. Jag vaknade med liten feber, tog två alvedon o trodde det skulle gå över. Vi lagade pasta salladen, gjorde sangria, städade resten av lägenheten och gjorde mysigt. I sista sekund ringde Ellis pojkvän och sa att han oxå skulle komma till Malmö. Richard kom först av alla och väckte Pinky med dörrklockan, slapp vi väcka honom haha .. Richard bjöd på päron shots medans vi satt o fixa oss. Sen kom resten =) verkligen kul att ni kom.
  Vi åt, drack, dom sjöng "ja må du leva" för mig då dom kom ut med tårtorna som hade små tända ljus som jag fick blåsa ut.
Vi hade planerat att gå ut oxå, men för min del blev det ingen utgång. Febern hade stigit ännu mer så jag var i sängs redan vid tolv tiden, och svettades ihjäl hela natten.

Vaknade tidigt med huvudvärk av att Pinky kom hem och ville efterfesta haha han trodde inte på mig då jag hade skickat sms till honom och sagt att jag hade fått feber. Så han gick o la sig och jag åkte för o träffa upp Elli, hennes pojkvän och hans kompis. Gick runt i affärerna i stan. Vi träffade upp Nina oxå sen gick vi käka på den persiska på möllan. Vi fortsatte gå runt i stan tills Ellis p-vän och hans kompis åkte hem. Sen åkte vi hem till mig igen och skulle festa lite. Men nu var det stackars Elli som mådde dåligt så hon åkte hem. Så jag, Nina o Maccan drog till Hipp där det var 16+ hahaha jag vet hur det låter but vi verkligen sket i, vi fastnade vid baren i Buddha i början sen gick vi tbx till Hipp o dansa. Hade skit kul ändå, fan musiken är ju bättre på deras än våra klubbar då vi går ut.
När vi stack därifrån drog vi till mig igen. Jag decka tidigare än dom andra eftersom jag skulle ta flyget tidigt.

Jag vaknade med huvudvärk igen och hade ont i hela kroppen. När jag väl kommer fram till sturup så hade jag visst bokat biljett helt fel tid, ett mkt tidigare flyg. Så jag fick köpa en ny biljett som kostade mer. Men men så länge jag kom med flyget så skit samma.
  När jag äntligen kom hem till min mamma så kände min moster att jag hade feber. Min bror o min mamma låg o sov, så jag gick o la mig o sov lite på soffan. Min brorson satt o kolla på pixars Bilar, skiiit gullig e han, har blivit helt stor och pratar väldigt mkt.


Då min mamma vakna gjorde hon lemonad till mig och skicka mig till sängs haha snacka om att känna sig liten igen. Ändå skönt att det finns någon som tar hand om en =) Love U mom! Min pappa o yngsta bror kom då maten som min moster lagat var färdig *gott*. Hade sagt till min pappa tidigare i telefon att jag gått upp i vikt, men det tyckte visst inte han hehe "Förväntade mig en tjockis efter att du sa så".. En av mina andra mostrar kom oxå förbi. Efter ett tag gick jag o la mig på mammas säng.

Nu ska jag gå o lägga mig igen =D gonatt ..
Unique personality pursuing dreams

Långsam dans

Har du aldrig sett ett barn på en karusell,
eller lyssnat på regnet plask i market?
Någosin följt en fjäril till en ojämn flygning,
eller tittat på solens inre natt?
Det är bäst att saktar ner,
inte dansa så fort.
Tiden är knappt
Musiken kommer inte sist.

Brukar du gå igenom varje dag i jäkt?
När du frågar 'Hur mår du'?
Hör du svaret?
När dagen är klar, vill du ligga i din säng
med nästa hundra sysslor som springer i ditt huvud?
Det är bäst att sakta ner,
inte dansa så fort.
Tiden är knappt.
Musiken är inte sist.

Aldrig sagt till ditt barn, ska vi göra det imorgon?
Och i all hast, inte se sorgen.
Någonsin förlorat kontakten, låtit en god vänskap dö?
Du har aldrig haft tid att ringa och säga 'Hej'.
Det är bäst att sakta ner.
Inte dansa så fort.
Tiden är knappt.
Musiken kommer inte sist.

När du kör så snabbt för att komma någonstans,
missar halva nöjet av att komma dit.
När du oroa dig och skyndar dig genom din dag,
det är som att en oöppnad gåva kastast bort.
Livet är inte en ros utan taggar.
Får ta det långsammare.
Lyssna på musiken.
 Innan låten tar slut.



Den här dikten fick jag nyss via mail.
Jag håller med den.
Lev livet, ingen annan kommer leva den åt dig.
Njut av livets goda.
Unique personality pursuing dreams

You know...

Ni vet den här känslan man får när man är osäker på om man ska låta sig falla för en person lr inte...?
Man har träffats ett tag, ni har kul tillsammans och trivs med varandra väldigt mycket, du t.o.m ligger o gosar med personen som du tycker är helt mysig.
Men nånstans känns det fel...
Som en spärr som säger dig: Du får inte falla för honom/henne.
Det kan vara för att han/hon gör saker i sitt privat liv som du inte gillar, för att du hittat ett litet "fel", för att du inte ska behöva vara orolig för att dett ska hända personen något, för att.., jaa, anything!
Har ni haft den känslan? Tror alla har känt så nångång. Det har jag iaf...
Ett litet råd från mig; Jämför dom dåliga och dom bra egenskaperna. Känn efter vad du egentligen känner för personen, är det så att du bara är med personen för att du vill ha närhet lr blivit en vana? Var försiktig med att utnyttja situationen o ha personen som "reserv" för du leker med den andras känslor (not nice) tror inte du själv hade velat att nån gör mot dig.
Smilar du varje gång du bara tänker på personen? Du pratar om personen rätt ofta till alla? Då har du nog redan fallit hehe
Men en sak e säker, så länge du mår bra, litar och känner dig trygg med människan ska du skita i vad andra tycker o tänker. En annan sak till jag oxå tycker e viktig, var ärlig mot personen, speciellt dig själv. Överväg allt väldigt noga för du kan förlora personen...
Unique personality pursuing dreams

Whats up?

Fredags hade jag min lediga kväll från Hipp, så det blev gå ut o festa på Hipp istället hahahah det var I Love RnB så det var fullsmockat där redan då vi kom vid halv ett. Jag var där med Jazz, Micho och Julia. Hade skit kul! Träffade min kollega som nog var fullare än mig hahah stod o hängde i baren hela kvällen =P Vi tjejer hade druckit rätt många drinkar tills Kadri bjöd oss på champagne för att skåla för Lulli på hans födelsedag. Som den kicka efter ett tag ncncnc .. Synd att jag inte hade med mig kameran. Jag gick runt själv, har jag för mig, väldigt ofta haha tackade nej till skjuts av Jazz för att sen efter några minuter gå från Hipp själv, sätta mig på en bänk o skicka sms till Biggi efter taxi =S hahahah det fattar jag inte varför jag gjorde, jag satt o frös där i minst 30 min! Snacka om full! Jag vet att snuten kom o frågade mig om jag mådde bra och att nån kille gick förbi och sa nåt o en annan satte sig bredvid mig som snabbt gick därifrån för jag fick honom o tro att jag hade pojkvän. Men iaf jag kom hem till slut =D med hjälp av Biggi, verkligen TNX!! Det kallar jag kväll ;) Mådde skit dagen efter...

Lördagen var det bara o ta det lugnt hemma tills man började jobba halv elva på Hipp hahah
"Det hade varit nåt" var fredagens kommentar fick man höra sen HAHAHAHA svär det är inte nåt man säger varje dag.

I söndags hade jag, Pinky och Micho film maraton. Kollade på Constantin, Taken och Eagle Eye. Det kan man kalla film kväll. Jag gick o la mig och dom två fortsatte kvällen med o kolla på Death Race.

Hela den här veckan har varit riktigt soft. Med träningen har jag tagit det lugnt. Efter att jag fick reda på att det inte blir någon match så har jag inte ansträngt mig alls. På jobbet har det inte varit väldigt lugnt, inte hänt något man fått spel på. Eleverna har haft två dagars elevensval, idag var vi med några i stan och i Nova Lund. Imorn slutar dom oxå tidigt och på fredag får dom sina betyg.
  Om två dagar så är det jul lov, sååååå skööönt!!, och jag har fortfarande inte bokat någon biljett nånstans. Har kollat för fullt överallt men kan inte bestämma mig vart jag ska. Men senast fredag får det bli annars stannar jag i Sthlm med familjen över jul o nyår o drar till Norge med min Divish över en helg =D ska bli niiice o träffa hennes nya friend ;)

hihi tre dagar kvar och paartyyy!! =P har fortfarande lite grejer o fixa tills dess, som käk o sånt. Har inte bestämt än vad det ska finnas. Senare hade vi tänkt o dra ut, blir nog till Buddha I think, we'll see om man äns lyckas ta sig hemifrån hihi
Unique personality pursuing dreams

That was it...

Jaa, så fick man reda på idag på morgon träningen att matcherna i Rosengård är inställda. När jag äntligen frisknat till och kommit igång igen så blir det ingen match.. Skit nice. NOT!!
Jaja det är tur att jag fyller år o har nåt o fira då hihi

Äh pallar inte mer =D see ya
Unique personality pursuing dreams

Damiiit!!

Har varit sjuk i hela veckan nu och inte kunnat träna ordentligt. Det störde mig i början, men jag har fått in i huvet att jag inte kan överanstränga mig mer än vad jag redan gjort med all jobb och träning. Inte bra om jag förstör min hälsa mer. Skönt nog håller jag på o blir bättre och ska börja med träningen nu på måndag igen. Får skippa kolhydraterna helt nu om jag ska hinna gå ner till matchen. wä.. Om jag klarar det .. är jag osäker på...

Längtar till min 24th B-Day! Vissa har redan planerat o supa mig under bordet ncncnc haha inte bra :P men jag ska inte låta nååååååått förstöra min dag. Det kommer bli kul =) speciellt om min lilla Diva kommer vilket hon måste, finns inget annat för dig den dan hehehe want you here honey!

Igår jobbade jag som servitris i Slagthuset. På mitt bord längst ut i kanten satt det en skit söt kille. Sa det till min kollega och hon gick förbi för att kolla om det stämde. Då hon gick tillbaka efter hon tittat på honom så vände hon sig om lite och smilade och nickade. Då jag kollade på henne så smilade jag. Killen, som satt med ryggen mot henne, vände sig om kollade på henne o sen på mig och smila o frågade vad det var vi skrattade åt, svarade jag inget speciellt. Jag började tappa bestick framför honom och börja skratta var jag tvungen och lägga till
- Bara något internt, och fortsatte skratta. Gick jag fram och tbx vid mitt bord och plockade tallrikar och flaskor, tänkte jag, varför inte lägga en stöt? Har ändå inget att förlora. Till slut då jag plockade undan hos den här killen igen så sa jag till honom
- Om du fortfarande undrar vad vi skrattade åt innan så var det för att jag sa till henne att jag tyckte du var söt och hon var tvungen o kolla efter om det var så.
- Tack du är oxå väldigt söt, sa han tbx. Jag tackade och försvann därifrån generad och fortsatte och plocka som ingenting hänt.
Det satt en man på det bordet som visade sig vara en bekants pappa. Han var skämtsam av sig och beställde lite av varje hela tiden. Då jag gick förbi den här killen igen så frågade han
- Flörtar du där borta? med ett smile.
- Jag känner hans dotter.
- Jahaa okej.. Han albanen? Nickade jag och då fortsatte han fråga om jag jobbat på slagt länge, vad jag jobbar med annars o bla bla bla. Han frågade om åldern, land osv. Frågade om jag skulle vara här nästa helg oxå så sa jag att jag bara kommer jobba nästa fredag där och det var sista dagen på slagt då.
- Då blir jag tvungen och komma nästa fredag igen då.
Vi pratade vid flera tillfällen. Sen kom jag på att jag skulle jobba på Hipp oxå.
- Om du vill kom förbi Hipp efter middan istället så slipper du komma hit på fredan.
Bara en liten flört hah schh du!!
Till sist släpper han
- Synd bara att jag är gift, men jag skiljer mig imorgon.
- E du gift?! Det var trevligt o träffas du får ha det så bra, gick därifrån.
Killen själv var 27 år och bosnier, har varit gift i 5 år o enligt honom så var han ung o dum, det var kul i början men inte längre. Och frågar mig om jag inte tänkt o gifta mig nån gång?

Klart jag vill gifta mig, men den dagen jag gifter mig så gifter jag mig med nån som jag är säker på inte för att efter några år tycka det är tråkigt och det ska vara vise versa. Jag har med tiden lärt mig från olika händelser, både av bra och misstag, vad jag vill ha och förtjänar, inte mindre.

Think twice before you throw yourself
impulsive in to important decision.
Unique personality pursuing dreams

Ehhum...!

Lagade lasagne idag, föörsta gången i mitt liv och den smakade super, påminde om pappas ;) Hehe sen käkade jag en glass och två gifflar idag oxå =P jag vet att jag sagt att inte ska göra än, men kunde inte stå emot hihi det var ändå inte mkt så, iiinga problem hehe har hållt mina träningar iaf. Knappt 3 veckor  och 2 kg till att gå ner, I can DO it!

Saknar "A", just nu är han i Lyon och håller en kurs, så det blir dyrt för honom att prata i lur. Kanske är tillbaka nu förresten, men har inte pratat med honom än. Annars har han varit så upptagen med sitt jobb så vi har inte hunnit prata så mkt. Men tycker det är kul att han trivs på sitt nya jobb och har det bra. Han kommer ändå komma ner till Malmö om typ 2 veckor. För att jobba, men då har han tid och träffas upp iaf =)
  "A" är oxå min så kallade "big brother" känt honom sen jag var 15 år. Jag var heeelt 100% på att han var jude fram tills kanske 2-3 år sen. Hahahaha Både jag o "K" trodde att han var det. När vi var juniorer så hade dom drivit med honom och lurat i oss att han var jude. Jag ville inte tro något annat haha han fick övertala mig till att han var ren svensk. Som den här människan har ställt upp för mig år efter år. Har lärt mig mkt av honom bara genom att bara prata med honom. Hur ska jag förklara honom..? hmm psykolog, mentor, rådgivare, vän, komiker, damp, osv. allt i ett :D bästa.

Till "A":
Du är den som trott på mig från dag 1 och pushat mig vidare. Du har hjälpt mig o reda ut mitt liv på alla möjliga sätt. Du har gett mig redskap som jag har användning för dagligen livet ut. Tror inte det finns någon annan som skulle kunna gjort så mkt som du gjort för mig. Jag är verkligen tacksam för det by all my heart.
Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0