Tidig midsommarafton

Ligger på mammas soffa med mina bröder som ligger o sover. Daniel är halv vaken men somnar om hela tiden.
Jag gick upp åtta för jag ville upp äta frukost så jag kan gå ut o jogga innan lunch .. seg är jag fortfarande.. Kollar ut genom fönstret så har solen börjat skina mer, men molnen är stora, verkar blåsa rätt mkt för dom rör sig snabbt.

Hade skit kul på pers.festen, Goofy var aspackad, aldrig sett honom så förr haha .. Efter att vi varit på Hipp i flera timmar och druckit allt som går att dricka åkte vi till Scandic där det var bokat bord. När jag tänker efter så drack jag inte så mkt även fast allt var gratis. Vi var några som stack vidare till Étage tills dom stängde, gick o käka och fick sällskap av Danne fram tills tåget åkte. Sov hela vägen på tåget.
Igår kom jag fram till T-Centralen vid 9.30. Daniel mötte upp mig på perrongen. Kom hem somna, vakna spydde, somna om. Det ända jag gjorde hela dagen igår var att sova, äta, sova. Det regnade hela dagen, sen när det var finare väder var jag för lat för att göra något. Men idag ska jag nog åka o hälsa på mina mostrar o kusiner .. Om jag får tag på dom.

Skoj o vara här o hälsa på igen. Saknat familjen, umgänget och Sthlms utsikter.
Glad midsommar allihopa!  =o)
Unique personality pursuing dreams

Svårt beslut..

Ok..
Idag fick jag intagningsbrev från folkhögskolan i Göteborg. Nu har jag bara den här veckan att bestämma mig för vad jag ska plugga.. Båda är intressanta, men dom har ju olika inriktningar... Stockholms är rehabiliterings inriktat och Göteborgs är projekt inriktat.
I början ville jag gå den i Sthlm, sen Gbg, nu lutar det mer mot Sthlm igen.. *tänker*
På fredag ska jag ha bestämt mig iaf.
Nu måste jag fortsätta packa och börja fixa mig. Måste ner med resväskan till centralen o låsa in den där innan personalfesten. Tåget åker 5.14 i natt så jag hoppas jag nyktrat till lite innan. Har tur att Dani ska träffa mig i T-centralen iaf.
Ciao bella
Unique personality pursuing dreams

Stress...

Vaknade stressad klockan 9 för att jag drömde att jag var stressad... Varför?? För jag är stressad.. Jag vet inte vad jag ska packa ner! Två veckor i Sthlm och 3 veckor i Kuba. Visst kan jag packa ner rätt så mkt men vill ändå inte ha med mig fööör mkt... Och jag åker om två dagar... Måste börja redan idag, kommer typ inte ha tid imorn.
Jag ska inte klaga, har ju 16 comp. dagar och 5 veckor semester. Yeaaaah!! Så njuta hela sommaren blir det ju veeerkligen.

Nåt nytt?:

Mattsson och Linda har förlovat sig =D Goofy did a big break thru!!
Jag har kommit in på distansutbilningen.
Hipp har personalfest imorn redan vid 17-18 tiden.. hihi .. Fyllon hela packet =P


Unique personality pursuing dreams

Antingen eller..

Så mycket som snurrar i mitt huvud just nu...!
Planer, ideér, känslor över hur/vad jag ska göra till höst.
Jag har ju anmält mig till distansutbildningen Socialpedagogiskt ungdomsarbete i februari redan.
Senaste månaderna har jag tänkt väldigt mycket på att anmäla mig till Räddningstjänsten Syd. Om dom nu skulle ha en ny utbildning så blir den av i januari.
Nu har jag anmält mig till Projektbildaren i Gbg som är en utbildning på 1 år, men då måste jag bo där.. Då får jag lämna lägenheten och jobbet... Inte för att jag inte gjort det tidigare, men det här känns annorlunda den här gången. Iaf för tillfället. Den här utbildningen verkar riktigt bra och jag vill verkligen gå den, jag vill ju ändå göra något nytt.
Men sen ville jag oxå träna BJJ till höst och redan snackat med klubben. Så då blir det ju att hitta en klubb i Gbg i så fall..
BaH..! Jag får ju bestämma mig för antingen eller.. Kan ju inte få allt på samma gång tråkigt nog. Måste ju tänka extra på för vad jag vill göra i framtiden och göra rätt beslut.
........jupp.....
Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0