Long time no seen!

Alöö! Ett tag sen jag skrev.. Har haft annat för mig så inte orkat logga in o skriva något. Men idag fick jag lite tid över. Gick tidigare från träningen för att min rygg inte pallade. Har haft rätt känslig rygg på senaste veckan o trott att det är för rygg övningarna vi gör på uppvärmningen. Men idag märkte jag att jag har en ryggkota som åkt ur led då säger man bara "wohooo mr. naprapat här kommer jag!". Så jag ska ta det lugnt och skippa träningarna fram tills på lördag då vi har tjejseminarium med Sveriges bästa brunbältare Tove Södersten som ska förbereda oss lite inför matcher.
I lördags så hade vi tjejträning med Jennifer Giuola Pettersson, lila bältet från HILTI. Hon höll en riktigt grym träning. det kom 3 tjejer från Lijeholmen BJJ & MMA, en från HILTI och vi var 4 från vårklubb. Det var vit, blå och lila bältare med. Vi körde bra uppvärmning med olika övningar, nya för vår del som inte kört den på klubben. Och sen körde vi sparring där vi börja från gard, mount, monkey grip, knä, vad som, det vi kände vi var sämst på. Riktigt nice träning som sagt.
Förutom att ha jobbat och tränat har jag försökt att fortsätta med fördjupningsarbetet. Bara 7 veckor kvar av skol tiden. Måste bolla mer med min kontakt i skolan.

Min bror Franki har lagt golv i sitt o mitt rum. Han gör det skit bra och snabbt! Han borde bli byggare, väldigt händig. Så våra sovrum är snart färdig renoverade, måste måla mitt rum and its gonna be niiiceee! :P Kommer sätta in några foton på det då det är färdigt.

Unique personality pursuing dreams

News =P

Nu är hallen äntligen färdig målad.. Ser mycket bättre ut än tapeterna innan.

Before                                             After

 

Min helg har varit annorlunda än vad den brukar vara. För första gången någonsin jag kan säga att jag går på en date. Det ordet existerade inte i min värld. Chilenare är han oxå.. Det är nytt haha jag som alltid har varit anti chilenare.
Men iaf så var jag på date med den här killen från klubben. Vi träffades både fredan efter hans träning, vi åt grekiskt *gott* och jag satt inte o dampa som jag brukar göra, och lördan då vi gick o tog nån drink innan bion och sedan fortsatte kvällen med en fika o nån till drink tillsammans med en annan träningskompis med sin kollega som vi träffade på vid t-banan. Jag hade riktigt trevligt med honom. Det blev aldrig nån pinsam tystnad lr kändes tillgjort. Det kändes bra helt enkelt, från båda hållen, så vi kommer fortsätta träffas för o lära känna varandra ^^

Unique personality pursuing dreams

Noo! Inte nuuu!

Helst aldrig.. Börjat få problem med höften igen och denna gång känns det som att nåt sitter fast. Kan inte stå på det högra benet ibland utan att det sticker till ordentligt så jag måste halta fram... Min hunny bunny ska boka tid hos en naprapat nästa vecka till oss båda. Hoppas behandlingen hjälper för vill verkligen inte sluta träna.
Unique personality pursuing dreams

:)

Att vakna till väckar klockan i mörker är inte som att vakna upp till solen som skiner in genom fönstret. Jag vaknar glad och kan känna glädje hela dagen. Igår hade jag 1½ timme på mig innan träningen börja och jag var redan i stan. Tina skulle börja jobba inom 20 min och Kamal skulle bli hämtad av en kompis på jobb. Så vad skulle jag göra? Jag ville inte in i affärer för jag visste att jag skulle köpa något onödigt. Till slut bestämde jag mig över att gå en långpromenad. Gick från t-centralen - kungsträdgården - gamla stan - slussen - medis och vidare till söder. Det var skönt väder för att gå en promenad och döda tid. Länge sen jag gick den vägen. Tittade på alla som gick förbi, stressade sthlms bor, fotande turister och rastande hund ägare. Skönt att inte behöva stressa och kunna gå i sin egen takt. Passade på att rensa lite tankar oxå, behövs då o då.

Well it's another sunny day and I have to go to work. Peace! =))
Unique personality pursuing dreams

Nothing you get everyday

Haha den här rosen gjord av tomatskal fick jag idag av en som jobbar i samma skola jag jobbar på.
Fint lr hur? haha inte något man får varje dag.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Unique personality pursuing dreams

Seminar with Matt Thornton

Har varit lite off nu ett tag. Bara jobbat, tränat o pluggat. Det är ändå bara 3 månader kvar i plugget. Skööönt!

Måste berätta om mitt första träningsläger med klubben i Norrköping. Ett seminarium med Matt Thorntorn som är grundaren till Straight Blast Gym International och Travis Davison, båda svartbälten från USA. Det var folk där från sthlm, norrköping och Danmark (som jag vet). Det var en intressant helg med många grund positioner och escapes. Ett tag blev det så mycket så jag höll på o somna sittande mot en vägg. Ingen nyhet att jag kan somna lite överallt :p
Anyways, vi som var nya på klubben och följde med på seminariet hade en helt annan bild av hur det skulle vara på "lägret". Vi hade förväntat oss mycket mer träning, ha en lugn kväll med alla, lite mer organiserat. Ehm, efter fösrta passet får vi stressa i oss mat för vi har 1½ timmes lunch, vi beställde mat på en thai restaurang där serviören OCH kocken sa till oss att vi kunde få ut maten inom 20 min, men som tog 35 min. Vi fick slänga i oss maten en kvart innan nästa träningspass skulle börja. Sen får vi reda på att alla ska till en krog o festa. Dagen efter gick vi o köpte lunch innan första passet så vi kunde vila innan nästa pass. Jag säger inte att jag inte hade kul för det hade jag verkligen haha :D men till nästa gång så är vi beredda iaf för det var ingen som hade förvarnat oss om hur det är på såna läger haha

Här är iaf några foton med gänget från seminariet och tränarna.




Priit Mihkelson (Estonian guy :P) & Matt Thornton




Travis Davison
Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0