schh..!!

Schh..
Gör inget.
Säg inget.
Tänk inget.
Bara schhh ....
Unique personality pursuing dreams

New ideas ..!

Idag efter jobb har jag spenderat dagen med o umgås med Isabelle som snart blir mamma *hihi* vi var o käka innan vi drog o bada med homie på aq-va-kul. Det var så jäävla sköönt att bubbla o basta. Det var det ända vi gjorde fram o tbx alla tre.
Vi tänkte sätta oss på O'learys o käka natchos o kolla fotbollen, men fanns inga platser o vakten ville inte släppa in fler för det var fullt så vi lämna homie så han kunde kolla på sin fotboll som han är besatt av *hahaha*.
Gick först o käka en feting pizza o sen visade henne min lägenhet. Fick flera idéer av henne som jag kunde hitta i olika affärer som jag kan göra med väggarna utan att behöva måla om lr fixa så mkt. Nu vet jag vem jag kommer o rådsfråga om inredning i framtiden om jag köper eget =o)
Jag o Isabelle har inte träffats på skit länge så det var kul o catch up om det mesta. Hennes mage, len som en barnrumpa hehe. Ska på hennes baby shower i mars, blir soft o se hur hon bor nu när hon har flyttat oxå.


Yeees that was it for today nu e jag skiiit trött efter badet så ska ta o sova tuungt i natt, får hoppas på att jag vaknar på morgonen annars får kollegan jobba själv första timmarna =P haha
Unique personality pursuing dreams

Riktigt skönt

Så skönt det är då man får saker sagt och kan snacka om det.
Den känslan man får av en dag då solen lyser igenom den åskande gråa himlen och plötsligt blir den fri från måln och det bara är solen som skiner i de blå.
A happy feeling. Don't you think?
Unique personality pursuing dreams

Yippie kayey motherfucker!!!

I'm not hiding it! Why should I?!
Kan inte dölja det heller, så därför du lägger märke till det. Bra att du äntligen fattat det!
Du borde ha tänkt på det noga innan.
Cuz' I don't feel sorry for you, not anymore, not for a second.
Unique personality pursuing dreams

Stupid??

Jag vet mer än vad du tror. Ni som leker äns "vänner" lr "kompisar" forget about it du kommer inte komma nån vart. Bara för att jag inte säger lr gör nåt just för stunden så betyder det inte att jag inte fattar.
Do I look stupid to you?! Då är du idioten, för du är helt genomskinlig.
Unique personality pursuing dreams

Goofy is back!

Helt enkelt bara ett smile =D
Efter 6 veckor i Thailand och 4-5 dagar hemma så träffar jag Långben på jobbet.
Saknat det huvet en massa. Bara kul att ha honom tbx i Malmö =) o höra hans historier.
Unique personality pursuing dreams

Kuba bokad! Wohoo!!

Yeiiii!! 6 - 27 juli wiiii =D
Blir sola, bada, sola, bada, sola, utforska o njuuuuuuta!!
Unique personality pursuing dreams

Fredagen den 13:e

Personalfesten började hos Niclas 17.30. Träffade upp Jazz på bussen efter jag kämpat med mina skor som satt lösa till busshållplatsen.
Hade glömt o fixa mina inlägg så jag gick två steg o tappa skorna mitt i gatan yeii perfekt start på kvällen haha ..
Iskallt var det ute så det var skönt o komma in hos Niclas som bjöd på vin. Satt o smutta på det för ville inte bli påverkad direkt, gillar inte vin så mkt heller. Där fick vi höra kvällens planer; middag och dricka på Grappa sen vidare till Båten nere vid västra hamnen.
Fick oxå höra en nyhet som gjorde mig jävligt glad, so happy for u2 !
Vi var runt 10 pers som delade på tre taxin ner till lilla torg. Kom fram till Grappa som är typ en lounge, mysigt med fin inredning, där stod resten av personalen. Vi gick och satte oss på nedre plan där väggarna var som kylskåp. Vi fick middagsbuffé, med rökt lax, kycklingspett, pasta och mkt annat skit gott var det. Då man hade druckit lite till maten så frös man inte längre. Spriten bjöd ägarna till Hipp på så alla beställde non stop. Servitörerna kom med minst 5 brickor shots, jäger, turkish peppar, tequila rose, o fler äckliga shots haha jag tog bara två av dom för alla smaka blääää!



Folk gick runt o mingla, fota och vissa "misshandla" oss mindre, inga namn nämnda hahaha
Vi prata om o dra till Buddha för o kolla läget. Men då vi kom fram till ingången hade vakterna varnat dom för åldern på klubben så var det flera som hoppa in i taxin ner till Båten. Jag, Jazz o några till gick in på Buddha var där knappt 10 min o jag var den ända som ville till Båten o träffa upp dom andra men ingen ville vidare så jag stack hem. Weii var hemma halv två, skönt var det ändå för jag hade så jääävla ont i fötterna av mina skor.

Samma natt hade jag tre olika drömmar som inte äns var sammankopplade;
1#  En kollega till mig som jobbar i baren sa: Yesi du ska med hem ikväll, framför resten av personalen. Jag kollade på honom o smajla; Du e söt men nej det ska jag inte, o gick därifrån.
2#  Jag fick spel o skällde ut min roomy o sa att han skulle ut från min lägenhet direkt.
3#  En tjej som kom o hämta sin unge på dagis och började skaka sin unge från ingenstans. En förskolelärare tog flickan ifrån mamman o jag frågade vad fan hon höll på med, skrek hon tbx o puttade mig så jag knocka henne. Sen ringer henne kille o hota o jag väntade bara på att han skulle göra något.

Jaa snacka om att jag har issues haha
Unique personality pursuing dreams

Miss u...

jag minns första gången jag såg dig
du var överallt
det var som att du letade efter något
minst av alla var du oxå
du växte i storlek men mer i mitt hjärta
du var alltid vid min sida
"sådan ägare sådan hund" var det många som sa
en del av min själv var du
min älskling, min bebis
saknaden av dig kommer alltid vara stor





Breezer
14.02.03 - 28.07.08


Unique personality pursuing dreams

Yeees äntligen!

Hållt på nere i pizzerian nu i en vecka o äääntligen är jag färdig med målningen!
Så här ser den ut =)

Unique personality pursuing dreams

Läääängtar!!

AaaahHH!!!! :D
Tre tillfällen jag verkligen längtar till:
Åker på semester till Kuba sista veckorna i juli, ska vara där i minst 3 veckor med familjen sen kanske jag stannar själv nån vecka, har inte bestämt mig än.
Besked från Tollare folkhögskola, där jag sökt in till Socialpedagogiskt ungdomsarbete som börjar nu till höst.
Sensation white antingen i DK lr i Amsterdam, ska dit med Elli och den som vill haka på. Sitter o fuckar ur för mig själv hemma på min soffa haha !

Yeiiiiii!!!!!
Unique personality pursuing dreams

Hmm..?!

I torsdags var jag o hälsade på "lillan" på mauy thai klubben. Min tränare kom o frågade mig då jag satt där om jag var inte var sugen på o träna. Då svarade jag; Ne, faktiskt inte. Jag brukade alltid få aps o bara vilja gå till attack på mittsarna lr säcken då jag gått dit men varit skadad lr nåt. Jag var verkligen inte sugen. Det kändes som att dom åren jag tränat thai lr submission har varit för att hävda mig för något. Nu säger jag inte att det inte har varit roligt för det har det absolut varit och jag trivdes med det oxå. Men jag känner att jag inte behöver det längre o det känns bra. Det räcker oxå med att jag fått min armbåge ur led två gånger, fått bruten näsa och flera sprickor i fötter o smalben. Bara skador på träning och inga matcher, känns inte lönt i längden.
Men jag kommer ju besöksträna nån gång, for old times =D
Unique personality pursuing dreams

Något nytt

Jag har alltid gillat o göra nya saker, men jag brukar ändå ha något jag är fast vid. Men nu har jag slutat med thaiboxningen och styrketräningen och istället börjat på dans och spinning, vill bara att det ska blir lite varmare så kan jag gå ut jogga oxå. Samtidigt har jag börjat läsa lite om Buddhismen bara för att se vad det handlar om. Fick det som ett förslag av min homie för han tror att jag skulle bli en "munk" haha ne inte alls..
Har ritat en pizzabagare med sin stenugn nere i Ti Amo, han blev rätt "fet" hehe nu ska jag bara hitta färg o måla den oxå. Lite reklam för mig själv =P
Jag har inte festat på en hel månad även fast jag inte jobbat på helgerna. Ska festa fredagen den 13:e, Hipps personalfest, efter det hmm vet ej.. Jag känner verkligen inte för att gå ut o festa på ett bra tag.. Kan vara en period bara, men känner så just nu..
Saknar Elli, inte samma sak när vi inte kan prata i lur lika ofta för det är för dyrt, så det blir videosamtal då vi tajmar varandra  sittande vid datan.
Ska boka en spa weekend nånstans för o unna mig själv lite tid, antingen sticker jag själv lr me nån tjejkompis. Hade helst velat dra med Biggie, but that's to late for it now....

Yea yea .. får se hur länge allting håller =) ska gå sova nu.
Peace!
Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0