Portugês

Hittade två riktigt fina låtar på portugisiska som jag lyssnat på rätt ofta nu. Speciellt den första som är en av mina favoriter.





Unique personality pursuing dreams

Ensam hemma

Tillsammans med lillebror lämnade vi av pappa i Arlanda i lördags. Tre månader i Chile ska han vara. Det är skönt o kunna vara ensam några månader framåt, men det kommer bli tråkigt i längden. Är van med att han är hemma typ dygnet runt. Har en massa läxor och kommit igång med träningen oxå så håller mig ändå sysselsatt. Träffar vännerna då jag har tid, men blir lite enklare o koncentrera mig på läxorna hemma (trodde jag) sitter med en uppgift i sista sekunden. Har inte kommit in i pluggandet helt ännu. Jag kan sätta på datorn o ska börja skriva, efter en minut håller jag på med annat. Kan skriva två rader o sen klickar jag på annat. Jag har koncentrations svårigheter men ibland känns som en överdrift. Försökte göra allt jag hade i tankarna bara för att bli av med det o fortsätta med plugget, men neeej jag lyckas alltid hitta nya saker o göra. Måste övertala mig själv att inte göra annat.. Har ju kunnat göra det förut så det borde inte vara så svårt egentligen. Jupp, tbx till uppgiften.
Unique personality pursuing dreams

Solo un po

Io capisco un po ed io parlo un po :D
Håller på o lär mig Italienska, ett språk jag aldrig trodde jag skulle vilja lära mig. Då man kunde välja det som språk i högstadiet var det aldrig något att tänka på "jag kan ju redan spanska så jag förstår lite" brukade jag säga. Hade faktiskt aldrig hört Italienska förr heller förr än i höstas. Förutom på filmer dårå. Men när jag hörde det live tyckte jag det lät fint, speciellt från den personen orden kom från.

Ska gå steg 1, 2 och 3 på komvux som ger mig 300 poäng jööö! Bästa =) och när jag är färdig med steg 3 är har jag mitt slutbetyg! Fatta vad skönt! Sen är det bara högskolan kvar wä.. haha men det kan jag tänka på till höst igen lalala!


ETT NYTT ÅR O NYA FETA PLANER!

24 mars blir det fotbollsresa till London. Håller redan på ett lag från spanska och italienska så Kamal har bestämt att jag ska heja på Chelsea för att jag inte hejade på nåt lag från engelska ligan hahah Så vi ska dra en weekend till London o chilla. Hoppas Carro har tid att visa oss runt lite nu när hon bor där =)


Petra - Jordan


Under sommaren blir det nog jobb jobb o jobb men ska försöka smyga in en resa till Jordanien i minst en vecka. Det är ju krig i alla andra arabländer o.O I Dubai är det väl oxå lungt men dit vill jag inte lika mkt än.

Nån gång i juli ska Justin komma på besök i några dagar oxå. Ska bli kul o kunna visa runt honom i sthlm när han visat mig runt i Ottawa. Måste komma på några bra områden o visa hah!

Det var ju tänkt att jag, Karla o kanske nån till skulle åka till Italien under sommar, men det är ändrat till höst nu =) och istället för bara två veckor så ska vi vara där i nån månad ;) Bästaste bästa! Träffa nytt folk, annan kultur, fortsätta med språket och bara komma iväg från Sverige ett tag. Why not?


Taormina - Italia


Ah =) än så länge är detta planerna för året nu är det bara o se till att de blir av. Wohoo!


Bouna notte sogni d'oro ;)
Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0