Gammal eller?!

Har börjat jobba dag tid igen. Bästa som finns är att gå upp på morgonen och ha hela dagen på sig att göra grejer efter jobb. Även fast jag inte gör så mycket haha .. har blivit helt tråkig. Men när nån kommer på nåt att göra så går jag med på det så länge det inte är för sent. Håller på att komma igång med träningen igen efter en månads uppehåll. Kände att knäna inte kändes som dom skulle. Nu har jag problem med handleden men den ska jag inte låta stoppa mig för att jogga iaf. Letar efter annat att träna oxå. Har redan nåt i tankarna som skulle vara askul, det får bli efter jul i så fall.
Jag o min farsa har hållt på att leta efter lägenheter överallt. Varit på nån visning och ska på fler. Vi har kollat upp: Kista=Nej tack, Slagsta=Nej tack, Alby=Hmm lägenheten är nice men läget är så där, Farsta=Feeeet!! men för dyr. Hittade en i Sätra nu och ska på visning. Den är riiiiiktigt gryyym! Med utsikt över Mälaren yeii! Måste se den, får hoppas på att ingen köper den innan.
*gäääsp*
Jag vet att det är tidigt men hellre sova mer än att vara helt död på jobb imorn o somna på lektionen. Har redan hänt både på jobb och i skolan haha

Natti natti ^^
Unique personality pursuing dreams

What a weekend

I fredags åkte jag o brorsan till mamma som flyttat in med sin pojkvän =) glad för hennes skull hon förtjänar det bästa. Efteråt skulle jag o "K" på bio o kolla på New moon, men fanns inga platser kvar så jag åkte hem istället för jag kom ändå på att det var sista inlämningsdatumet för en av uppgifterna vi fått från skolan. Jag gjorde uppgiften och personligen tycker jag att den blev väldigt bra. Under tiden jag skrev uppgiften kom jag att tänka på en gammal ungdomskompis som jag inte hade sett på länge. I början skulle jag skicka ett sms men var inte säker på att hon hade samma nr så jag ringer upp henne istället och grattar henne för hon fyllde år. Så säger hon att hon har hemmafest och bjuder in mig. Även fast jag var seg och planerat att stanna hemma och bara ta det lugnt så åkte jag dit. Hennes humör ändrade på min stämning och när ja gkom dit var det bara kul att träffa alla gamla kompisar. Stämningen var sjysst och det rullade in folk hela tiden. Synd att det fanns en idiot som förstörde det en stund men han försvann snabbt. 8 på morgonen stack vi därifrån, hade skit kul.
Lördags ville jag bara sitta hemma och vila. Men en barndoms kompis hade sin babyshower som jag och min kusin skulle till. Det var en mysig kväll med henne och hennes kompisar. Alla hade med sig något till barnet, hennes kille hade bakat och hennes mamma hade gjort smörgåstårta. När jag kom hem skulle jag bara sitta framför datan och vila ut mig. Jag fick ett samtal från Lili som fråga om jag ville med ut. Jag sa nej till en början, att jag inte ville festa. Tillslut så gick jag med på att gå o sätta oss någonstans. Vi gick till Ett ställe, alla var skit sega men försökte göra det bästa av det. McDonalds blev nattmaten.
Söndag: VILAAAAA!! Om nån ringer ska jag inte äns svara.
Unique personality pursuing dreams

Looking forward to it

Ett bra tag satt jag o kollade på biljetter till Canada igen under januari-februari månad. Hade varit skit nice att åka tillbaka. Men istället bestämde jag mig för att fortsätta jobba så mycket som möjligt för att kunna göra fler grejer under sommaren då Jay kommer o hälsar på ^^ ok inte enbart för hans skull dårå, jag ska jag spara ihop pengar till Thailand resan nästa vinter. Och körkortet ska jag börja med nu vill januari igen och den här gången ska jag ha den.

Ya maaaan! Peeaacee!
Unique personality pursuing dreams

Home sweet home

Well I'm back after 10 days in Canada. I could buy a ticket now to go back. I had such a great time with Justin, his sister Jessica, and friends. We did different things everday.

The first day Justin left me at home alone with his mom while he was on his spanish class. I went out with his mom to walk Buddy (their dog). A cool little dog that can sit on his ass like human haha .. After a while his dad got home. The whole family is really nice. When he got back we went down town with one of his friends and walked around to see some places at night. Old buildings everywhere. I liked it, everything looked so big. Anyways, fun and more fun.
Another day we played pool in a really big pool bar with Kevin, Jess and Sofian. I won the first round yeiii :P
We drove to Montreal to go shopping and after go to La Ronde. That amusement park has the best roller coasters I've ever gone on. Everywhere we went it was halloween theme and people was dressed up as something.
We eat at all kind of different places and buffets. He took me to the top of the parlament, the Canadian museum of civilization (the story of the indians and other stuff), to their cottage and a hockey game (Ottawa Senators vs Tampa Bay Lightning). On that game I realized how big hockey is in Canada. We did a lot of other stuff too. Like while he played soccer I saw him score twice, sitting embarrased beside him on his spanish class couse the teacher told me to speak on spanish hahah ..
The thing I liked the most about my trip was hanging out with Justin. A really nice guy. He's the one I'm greatful for have had so much fun ;)


Here are some pics from my trip





















Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0