Back on track!

Nu har jag varit ledig i 7 veckor och det känns suuuper! Helt utvilad.
Under dom här sju veckorna har jag spenderat tiden i sthlm med släkt, nya o gamla vänner och 3 veckor i Cuba med familjen.
Asså wow! Det är väldigt fattigt men naturen är himla fin. Det där är ett land man måste åka till.
Ett plus är om du kan lite spanska. Det finns många som försöker blåsa en och många tiggare. Så det kan vara lite jobbigt när någon kommer och vill sälja ett bord på en privat restaurang, kläder, smycken eller när flera kommer o tigger pengar när dom egentligen har allt dom behöver men vill bara ha mer (i för sig så är det många människor som är giriga ändå).
Vi åkte runt rätt mycket i Cuba så vi hann vara i Habana, Viñales, Cienfuegos, Trinidad, Santa Clara och Varadero. Dom två första veckorna bodde vi i privata uthyres rum. Sista veckan bodde vi på Club Kawama i Varadero med all inclusive, skit nice var det. Stränderna i Cuba är så fräsha. Vi träffade roliga människor på alla olika ställena vi var på och från hotellet, turister från Canada som man fortfarande har kontakt med. Åkte runt i amerikanska 50-tals bilar och red häst ut på landet och cykla 24 km T&R till stranden. Feeeett soft hade vi!

Här finns lite bilder från våran resa, se o njut ;)



Habana
(the capital)






Viñales; Cayo Jutias (the beach)






Cienfuegos; La Mariposa (Cubas flower) & El Nicho (the waterfalls)






Trinidad; Discoteca Ayala (underground cave) & Playa Ancón (the beach)





Santa Clara; The monument and memorial of Ernesto "Che" Guevara





Varadero; The Hotel - Club Kawama


Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0