Reminising

Det har gått lite över en månad nu sedan jag flyttade tillbaka till sthlm. Under den här korta tiden har jag träffat på klasskamrater och lärare från både från högstadiet och gymnasiet. Kompisar och kollegor från förr. Jag blir så glad varje gång jag träffar på någon.
Exempel: Jag och min kollega jobbade fast ute i Bagarmossen en fredag natt från 20-05. Dom första timmarna hade vi med oss några besökare från KFUK-KFUM i Vitryssland och Österrike (tror jag att det var), som vi skulle visa runt och förklara lite vad Lugna Gatan går ut på. När jag presenter mig för dom ställer sig en rätt så förstörd man och sträcker ut sin hand och vill att jag ska hälsa på honom också. När jag la märke till den här mannen ville jag inte hälsa på honom för jag tänkte "en gubbe med helt förstörda händer ska jag inte hälsa på", men efter en stund kände jag igen honom och sket jag i om han hade skrämmande händer och tog ett stadigt grep i hans hand och han frågade mig "känner du inte igen mig?". Jag svarade att jag kände igen honom men var inte säker på vart ifrån. Mannen kände igen mig redan från sidan och sa att han såg mig växa i några år. Då kom jag på att han jobbade som fritidsledare i fritidsgården vi hade i högstadiet.

När jag kom på att det var han var det som att jag hittade en bort tappad pusselbit som sattes tillbaka i mitt liv. Och det händer varenda gång jag träffar på någon eller pratar med kompisarna jag hängt med. Det är så mycket jag inte kommer ihåg av mitt liv som jag velat ha tillbaka så starkt. Nu känns det som att minnena börjar komma tillbaka, långsamt men säkert.
Unique personality pursuing dreams

Advertising Fisnik Zahiti once again !

Kommer ni ihåg då jag nämnde Fisnik Zahiti sist? =o)
Här kommer mer !!
Han har skaffat sig en egen blogg på elitportalen, där han skriver, riktigt grymt.

Check it out:
http://elitportalen.se/fisnik_zahiti/



Unique personality pursuing dreams

Inte långt kvar

Det är mindre än 2 veckor kvar för min lilla resa över till andra sidan jorden =P längtar bara o komma ifrån det här landet ett tag och se annat. Även fast det är samma kalla väder som här så spelar det ingen roll för förhoppningsvis har jag någon som värmer mig där ^^ hihi
Har nästan allting fixat ända som fattas är o växla till CND och lite andra små grejer.

Lalala lala !! =)
Det kommer bli hur kul som helst.
Unique personality pursuing dreams

Bestämd

Har man längtat efter något så länge och det verkligen är 100% säkert att det blir av och den dagen närmar sig, är det inte så lätt att ändra det. Sån är jag iaf. I detta fallet är det inget jag vill ta tillbaka och ändra på. I några dagar funderade jag på att kanske ge det andra en chans. Min hjärna kunde tänka sig det men mitt hjärta vill inte..
Unique personality pursuing dreams

Curious .. ^^

There is this guy ..
Who's totally hot. Very open about things.
Unlike guys I've met before, he seems to have his head on his shoulders.
I've been thinkin' about him for a while now.
I'm curious about him and want to know him better.
Cuz he seems like a really nice guy.
Can only wait and see what happens .. until then .. back to my thoughts ^^
Unique personality pursuing dreams

Jr 3 år !!


Min söta brorson fyller 3 år idag =)) men ska firas imorn.
Det är kul att jag kan träffa honom oftare nu och se honom växa.
Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0