En avslappnande dag

Ibland måste man bara skämma bort sig själv, så jag passade på.
Jag tog ut comp.timmar på eftermiddagen och åkte till Helsingborg. Där jag först gick till Elli's mammas frisör salong Headline Hairstudio som ligger på S. Storgatan 28. Mino är en väldigt grym frisörska, därför åker jag ända dit för o klippa mig. När klippningen var färdig passade jag på att gå runt lite på stan o ta en fika innan jag gick till min bokade aroma massage. Hittade salongen genom en värde check jag fått med tidningen Amelia http://www.couhbg.se/index.htm är hemsidan, där har de oxå olika erbjudanden. Behandlingen som var på 80 minuter låg jag och bara njööööt. Den var så avslappnande så det kändes som att mina tankar bara flöt på och sedan bara försvann. Jag kommer knappt ihåg vad jag tänkte på, misstänker på att det måste ha varit stresstankar.
Iaf, åkte hem igen och gick till min gamla träningsklubb och hälsade på. Kollade lite på träningen och bestämde med en i BJJn att jag ska gå o träna där imorn. Får vi se hur det går.

Nu ska jag gå o decka på min sköna säng.
Natti natti =)
Unique personality pursuing dreams

Kritiserad

Kritik kan betraktas på två olika sätt;
1# Man tar det på ett negativt sätt och tar illa upp för att någon/några påpekar ens beteende eller prestation.
2# Man tar det positivt och väljer att fokusera sig på värdet i det hela.
Lyssna, förstå, förändra är vad jag försöker göra när någon tar det med mig personligen. Det känns bra att det finns personer som lägger fram kritiken, för det kan vara svårt att se sina egna brister.
Det är också väldigt starkt av de som kan lägga fram kritiken personligt, det är inte så lätt som man egentligen tror.
Unique personality pursuing dreams

Never give up!



Don't let them even try to confuse your feelings, what to do or what to say. If somebody's opening there mouth about you just let them, they have nothing else to do, no life! Let them have fun. As long as you and your closest know who you are and stand for, fuck the rest..! You are good as you are, you are a good person, no matter what others say.
Let no one bring you down in any way ..!
Show them the warrior you're born to and don't ever forget that you have your warriors wherever you are.
Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0