Kommande veckor

Den här helgen har varit soft. Har inte kunnat göra så mycket med tanke på att t-banorna var inställda och det fanns inga ersättnings bussar. Så jag kom inte långt. På dagarna har vi bara hållt på med lägenheten och renoverat. Lilla toaletten är färdig nu, förutom att vi ska hitta en ny lampa till badrumskåpet och göra nån målning längre fram. Imorn ska vi börja med badrummet så vi kommer inte ha någon dusch.. Men jag har tur för jag duschar ju på klubben.
Nästa vecka blir det som vanligt jobb o träning. Och till helgen åker vi till Norrköping på träningsläger ska bli kul :)
Veckan därpå har skolan jag jobbar på sportlov. Kanske jobbar på fritids 3-4 dagar sen drar jag ner till Malmö över helgen. O denna gång ska jag verkligen ner! Den här vintern är ju inte rolig här uppe där all lokaltrafik antingen är rejält försenad eller inställd.. Jag hoppas bara jag kommer i tid till jobbet och träningen under veckan. Om jag äns kommer någonstans :s

hihi ^^

Juste "A" är hemma i Sverige nu! Har fortfarande inte träffat honom.. Han har ju flyttat till Malmö nuuu. Måste ses o det snart !!
Unique personality pursuing dreams

Confession ..

Mmm ..
It took me a while before I said it out loud and confessed it to myself. I've thought about it more lately but everytime I did I convinced myself that I don't need anybody.
I've told my friends that I'm not desperate, well I ain't either, but yea, of course I miss the feeling of being with someone that I can sleep next to, cuddle with and feel safe in his arms everytime we hug. I wanna feel the butterflies everytime I see or hear him or his name, get goosebumps everytime he gets near me.
And I'm gonna wait for that moment when it clicks. And just be.

I haven't admitted to myself about how I really feel about a lot, cause it have been easier to just shut off and not feel anything when something fuckt up happens. And that's a problem I have to fix. And it will be fixed...


 
Unique personality pursuing dreams

So, whats up?

Har haft två riktigt bra veckor med jobb och träning även fast jag bara gick o träna en dag förra veckan för att jag var sjuk.
Av en slump träffade jag på en bekant som gick på branmans utb. nere i Malmö och precis flyttat till sthlm. Då vi bestämde oss för att träffas upp för att gå o käka ringer en kompis från Malmö o säger att han är i sthlm på nån utbildning. Så vi träffades upp alla tre och käkade på kungshallen sedan o fika. Trevligt hade vi =) Det var ett bra tag sen jag träffade båda så det var kul att umgås med dom.

Pratade med min tränare häromdan och frågade om man kunde ställa upp för att tävla. Jag fick svaret; när du vill. Så matcher har satt sig i mina tankar, men ska ändå köra ett tag till så jag har mer teknik. But it's gonna be fun! Får inte skador som jag fick på thai. Funderar på om jag ska köpa öronskydd, ändå bra o ha vill ju inte få brottar öron. Ska med på ett seminarium som ska vara i Norrköping över en helg. Funny bunny!

Läste Fisniks blogg, killen har kommit oerhört långt. För er som inte vet vem Fisnik är har ni missat något :P haha Elitbrottare från Rosengård och en jävligt bra kille. Snoka gärna i hans blogg som han har på elitportalen. Har honom som länk under FRIENDS.

Allvar!! Jaa jag är 25 nu men fortfarande inte så jävla desperat att ha nån och har inte äns träffat nån än. Varför stressar folk?? STOP IT!! Gå o gift dig du om du vill. Daaaamn!! I'm gonna take my time. Jag vet att när jag är 45 så träffar jag min blivande man :P lol

Ok i'm gonna shuttup now, ska jogga.

See yaaa! =)
Unique personality pursuing dreams

Gliiiiiderrrrr!!

Anställd som elevassistent genom själva skolan med bästa lönen JAG nånsin haft. Triiivsss! :P Garanterat i 3 månader iaf =) men kan bli hela terminen ut beroende på situationen. Tålamod är en dygd.
Härom dagen tänkte jag på att jag är 25 och bor hemma hos min pappa. Inget jag tycker är ett problem längre hehe .. Av att ha flyttat hemifrån första gången redan vid 16 års åldern och sedan köpa eget redan vid 18 år har jag lärt mig att vara självständig och lärt känna mig själv otroligt mycket. Men har oxå lärt mig att jag sparar mer av att bo hemma och har mer möjligheter av det med. Hallååå jag är inte den ända 25+ som bor hemma ;)
Lägenheten vi bor i är skit mysig. Alby känns inte långt från stan längre, det är inte långt till jobbet heller.
Livet leker och jag har kul!
Missat två träningar men imorn är jag igång igen. Mina vänner mår bra och har det bra, super att höra o se deras framgångar.  Saknar Aron som är i Thailand.. NÄR KOMMER DU HEM???? Vill ner till Malmö o träffa dom goa där nere, har gått så lång tid nuu. Men men, snart snart I promiseeee!
Tina Kina och jag planerar sommar resor och säsongs arbete i Norge. Fett med para vettdu! :P lol
Wiiihooo längtar fortfarande till sommaren och planerna att åka Europa runt *håller tummarna*

Känner sån glädje! Bara så haha helt positiv inställningn till allt just nu :D
Meeeeen längtar till min säng just nu så ska sova. Ska upp tidigt imorn för jobb och sedan träning så måste sova ut hehe PEACEEE!
Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0