Still rollin'

Nu har jag nog sökt över 60 jobb iaf. Har fått fyra samtal för intervjuer o gått till endast en av dom, för dom andra tre låg över en timmes resa ifrån för 3 timmars pass. Är inte lönt o resa så långt för så lite timmar.
Intervjun inför jobbet som personlig assistent ligger på södermalm och det är 75% så det var bra. Ett stort MEN, tiderna var rullande dag och kväll. Det gillar jag inte... Vill inte jobba så igen. Jag var så tröött då jag satt på intervjun, orkade inte äns tänka, så jag sa till dom att jag kan testa. Märkte sent igår att jag inte är så intresserad av jobbet längre.
När jag kollade mitt mail igår såg att jag att biträdande rektorn från skolan där jag jobbade som elevassistent i höstas hade mailat o frågat om jag fått jobb än och om jag är intresserad av att jobba med samma uppdrag. Ja det vill jag! Dag tid o det var kul o jobba där. Men jag är ju inte anställd på Vikariepoolen längre så jag försöker få tag på henne för att kolla om dom anställer privat. Håller tummarna för mig själv :P
Nog om jobb.
Träningen går som smör. Fortfarande lika roligt, men det börjar kännas i lederna lite. Man känner att man lever iaf :D Vi har en tränare från Estland som heter Priit Mickelsson. Grym är han. Han ger inga direkta svar han låter oss testa oss fram och har vi inga frågor så avslöjar han inget "Jag ger er ett problem som ni ska lösa, har ni inga frågor kan jag inte ge några svar". Hans tankesätt är sjysst tycker jag.
Gå gärna in o kolla på hemsidan --> Stockholm Bjj - Center
Unique personality pursuing dreams

Ya man!

Då var man igång igen =) för något år sedan sa jag att jag hade lagt ner kampsporten. Men assååå det är en del av mig så jag har börjat igen :D fast denna gången blev det BJJ. Niiice är det! skit kul o rulla. Igår var det min andra dag på klubben åfan vilken träningsvärk jag har. Riktigt skönt o känna av den igen. Stockholm Bjj Center, bra tränare, bra stämning, flera pass i veckan, billigt o man kan träna SW o MMA oxå. Gillade stället.
Another thing, tyckte jag såg en kille jag träffade då vi firade min födelsedag som verkade skit trevlig. Eftersom mina vänner supa mig under bordet har jag bara ett litet minne om hur han såg ut. Nästa gång jag ser honom ska jag fråga om det är han. Kommer bli lite komiskt, för jag kommer inte ihåg vad vi snacka om, o vi snackade rätt länge! What ever, skadar inte o fråga lr hur?! lol .. Ska rulla idag med.

See ya!
Unique personality pursuing dreams

2010 - another year

Har haft riktigt mycket att göra på senaste veckorna. Packa o fixa o plugg o pappersarbete o bla bla bla. Har inte haft ork o göra så mycket annat. Låg tom efter med mina uppgifter. Men lyckades göra 2½ av 4 innan skolan imorn.
"Och så varde ljus!" så gick jag runt o sa varje gång jag satte upp en lampa i den nya lägenheten. Man måste ju ha lite roligt?! Har precis flyttat till Alby. Inte Stockholms hetaste område men större lägenhet. Det är inte så att vi kommer att hänga här ute heller. En 4:a där pappa, jag och Francisco ska bo =) "först kickade först tillbaka" lol. Vi har ju växt upp och beter oss inte som förr. Det är mycket man har insett med tiden och mycket mer man kommer att inse ju äldre man blir. Plus att vi sparar pengar hehe :P
Behöver minst 2 timmars massage så ont i axlarna jag har .. nån som ställer upp??
Måste skicka mig själv till en massör.




Senast i september hade jag skrivit upp några mål jag hade:
[x] Hitta ett jobb som betalar bättre eller flera vikarie jobb.
[  ] Brottnings VM i Danmark den 26:e september.
[x] Canada
[x] Klara den här terminen på kursen.
Canada! Har jag ju berättat lite om =)
Fick ett uppdrag som elevassistent i en skola. Gick skit bra, men tog slut till jullovet. Dom skulle iaf höra av sig ifall dom hade resurser denna termin.
Klarade av förra terminen i skolan gick som smör. Denna termin verkar vi ha lite mer press på oss.
VM i Danmark missade jag. Jobbade den dagen och hade inte råd att åka ner..

Arbetslös fortfarande och ansöker till olika jobb. Väktare är ett av jobben jag sökt som. Hade varit kul o testa, egen uniform .. yea :P

New goals:
* Köra hårt med uppgifterna sista terminen.
* Tandläkar besök. Har inte varit hos en tandläkare sen 7 år tillbaka =S not good.
* Byta arbetsförmedling.
* Hitta en bra fighting klubb. Vill köra lite submission igen lr nåt liknande iaf. Will see what I find.




Aaah höll på o glömma. Min lilleeee brooorr, som inte är så liten längre, får sin examen som sjuksköterska nu på fredag och vi ska ner till Karlskrona o vara där hela familjen. Det blir fett =) han har varit duktig och fått godkänt på alla ämnen. Sen flyttar han upp igen. Har inte sett honom sen i sommras då vi var i Cuba. Blir kul o se honom igen. Yeiii DANIEL!!!

Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0