Something and everything

What you don't have you can't loose
What you loose you miss
What you miss you want
What you want you can't always get
What you get you don't appreciate
What you don't appreciate you need


If you need it, fight for it and when you have it, appreciate it.
Unique personality pursuing dreams

December!

Three things i like the most about the month:
  • 21st - my moms and my B-day. Hurray!
  • 24th - Xmas. The family is gathered.
  • 31st - New years eve. Fireworks looks so nice ^^

Unique personality pursuing dreams

It

Find it.
See it.
Belive it.
Feel it.
Trust it.
Don't let go of it.
It's yours to keep.
Unique personality pursuing dreams

Got a new tattoo ^^

Redan då hon levde ville jag ha Breezer tassavtryck tattuerade någonstans. Tyvärr glömde jag bort helt o hållet att ta avtryck på hennes tassar. Så jag letade upp ett par tassar, mindes ungefär vilken storlek hon hade och gjorde dom.
Jag gjorde dom "gående" ner för min fot, för hon gick alltid min högra sida och än "går" hon med mig. Nu vill jag inte heller fylla i dom, tycker dom ser bra ut så här, lite diskreta.


Unique personality pursuing dreams

A lot of homework

Den här veckan hade jag 3 intensiva heldagar i skolan.Var helt sluut då jag kom hem varje dag.
Vi fick en föreläsning om beroende och medberoende av en man som gått igenom det och jobbat med det i flera år. Föreläsningen var otroligt intressant, men jag hängde inte med allting. Föreläsaren gick i 200, plus att det var direkt på morgonen och jag var riktigt trött.
Vi gick igenom hur man jobbar med KBT, psyko dynamisk och psyko analytisk. Av alla ämnen vi har gått igenom hittills är detta jag fastnat för mest och bestämt att jag ska fördjupa mig i. Vi har några månader framför oss för att göra klart arbetet, men vi får inte börja med den förrän vi har fått klartecken av ledarna att vi har en bra början. Men det kommer nog att gå bra. Gillar ju o skriva så det är ett plus.
Fram till januari måste vi ha läst "KBT i utvekling", ett antal sidor ur "Att förstå och påverka beteende problem" och gjort uppgifterna vi får för böckerna. Jag trivs med utbilningen. Går gärna fler. Men blir nog ekonomi efter denna.

Nu ska jag dra o tattuera mig.
Peace!


KBT = Kognitivt Beteende Terapi
Unique personality pursuing dreams

Betyder?


Härom kvällen gick jag o la mig på sängen på mage med armarna neråt och huvet till höger och somnade direkt. Måste berätta om mardrömmen jag hade den natten som kändes äckligt realistisk och var sjukt detaljerad:

Jag bar runt på min väska som innehöll mitt "liv". Varje dag tappade jag bort väskan och letade efter den varje dag. För varje gång jag tappade bort väskan började min dag om fast på nya platser.
Jag var på hemmafest med folk jag kände. Alla lämnade sina väskor och jackor nära ytterdörren där det fanns plats för allt. Jag blev full och när festen var slut började alla gå. Då jag ska ta min väska var den borta, nån hade snott den. Jag fick panik och letade överallt efter den. Full var jag fortfarande, tänkte att jag inte ville vara det längre, och på 1 sec blev jag nykter. Redan där märkte jag att något var fel. Jag ska inte kunna bli nykter så snabbt..
Jag gick ut från lägenheten vi var på och jag gick o gick o gick. Tillslut hamnade jag i en sko affär utomhus. Liknade dinsko utan väggar o tak. Där stog det två tjejer och testade skor. På långt håll såg jag ett par snygga skor och lite stressat tog jag ena för att testa den. Den satt konstigt så jag lämnade den och fortsatte leta efter min väska.
Helt plötsligt står jag på en terras som är byggd precis vid ett stup, jag lutar mig frammåt. Tre killar ställer sig över mig och ena försöker knuffa ner mig men jag lyckas hålla i mig på kanten med ena handen och hans tröja med den andra, drog upp mig igen hastigt. Jag är osäker om jag puttade ner den killen ner för stupet. Men jag hann knappt få tillbaka andningen och jag låg fastspänd på en säng som dom har i psykhus. Där står dom här tre killarna igen. Dom säger något som jag inte kommer ihåg. Jag ville inte vara där längre. Det var inte kul. Jag blundade och stängde av dom
, ville inte se, ville inte höra. Jag spännde mig allt jag kunde och skrek; "DET HÄR ÄR INTE SANT! DET HÄR ÄR INTE SANT!"
Och jag vaknar, precis då hör jag min pappa harkla sig då han sitter o kollar på Tv. Jag vaknar helt spänd och ligger exakt likadant så som då jag la mig men med huvet vridet till vänster. Jag kollade på klockan och den var bara 00.00. Jag hade spänt mig så hårt så jag fick huvudvärk och var helt chockerad av drömmen.


Någon som kan ge förslag på vad det kan betyda??
Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0