Bu bye

Idag åkte wifey till Thailand med sin pojkvän. Och ska vara där i några veckor. Har glömt hur länge dom ska vara där =S Men hoppas på att hon tar vara på sin tid där och kommer hem helskinnad hehe
Unique personality pursuing dreams

Min första fotbollsmatch 5-0

MFF - Team Kosova, första (räknar inte med dom mindre) matchen jag ser i mitt liv live hehe
Gick med Blierts o Blurs familj, albaner. Vi satte oss i det albanska havet där jag blev officielt alban wannabe =P hahahhaa Klart jag hejade på MFF för tvillingarnas bror spelar  det laget och fick ju biljett av honom so it was a have to. O dom vann  ju med 5-0 !! Yeiii! heheh När matchen var slut och vi gick mot bilen klistrade alla fast Heders lapparna på mig som jag har kvar som minne hihi
Annars var denna dagen varit så rolig så vi trillat ihop så mycket vi skrattat non-stop.

Stolt hahaha och jävligt trött
Unique personality pursuing dreams

Hahahaah




Så kan man oxå göra hahaha

Tack Mani ! =D
Unique personality pursuing dreams

Why do you care?!

Alla säger "jag bryr mig inte", men fortfarande bryr sig.
Så ofta jag själv sagt "jag skiter i", men i själva verket bryr jag mig något ändå. Har börjat se annorlunda på saker och slutat säga varken eller. Jag behöver inte alls bry mig, behöver inte lägga ner en enda tanke på den saken längre. How?! Repress it, let it be, I don't care how you proceed, but in any case forget it, if you "don't care". För så länge du snackar bryr du dig fortfarande.

Nu kan du försvinna ..
Unique personality pursuing dreams

Buhuuu!

Gillar inte o vara sjuuuk!!
Sitter på soffan med både halsfluss o feber buä ...
Hoppas på att bli frisk snart. Jobbigt att inte kunna andas ordentligt då jag sover.
O minst vill jag inte förlora pengar på min lön .. så går ändå o jobbar.
Men blir inget festande imorn som jag hade tänkt .. bättre bli frisk än sjukare iaf.

But whatever .. frisk om några dagar. I suppose =)
Unique personality pursuing dreams

Change of plans .. again..

Morsan ringde idag och ändrade datum (typ 5:e ggn hon gör det nu) på resan till Cuba. Så nu blir 1-23 juli betalat o klart..!
Ett tag fick jag spel o ville inte ha med resan o göra om hon inte kunde fixa det idag. Men hon fixa det till slut.
yeeiii mami !
Unique personality pursuing dreams

And life continues ..

Skönt o inte haft några pass senaste helgerna på Hipp. Haft tid att umgås med kompisar och vila.
Hoppat in på tre pass på Hipp för extra cash för att jag låste ut mig själv hihi =P glömde nycklarna på vardagsrums bordet efter att jag varit ute o joggat. Hoppas på att jag snart jobbar som kontakt person, har fått två uppdrag men har inte träffat tjejerna än. Slipper jobba kvällar då.

Umgicks hos Isabelle hela helgen som har det väldigt mysigt hos sig. Hon hade sin babyshower i lördags. Vilken mat hennes kompis hade lagat. Arabiskt och gott var det. Alla skrev i babyboken oxå. Första gången jag är på en babyshower. Vi hade trevligt, men jag var jävligt seg så jag gick hem rätt tidigt. Det var då jag la märke till att jag inte hade på mig nycklarna. 900:- kostade lås jouren, så har du en dörr där du inte behöver låsa se alltid till att du har med dig nycklarna innan du stänger igen.

Det känns bra och veta vart man har sina närmsta efter att man redat ut gammalt groll och bandet stärks. Jag trivs bra med dom jag har den kontakten med nu. Inga dåliga vibbar eller något liknade utan bara glädje och stöd. Bästa! Resten är det bara o hålla sig ifrån. Har faktiskt tröttnat på att man ska förlora sin energi på minsta lilla.

Vädret på senaste tiden har varit skit fint, kyligt men solen har iaf varit uppe. Joggat utomhus rätt ofta, och nu har jag lite ont i halsen efter senaste gången, så dricker min medicin (honung med citron) varje dag så det inte blir värre. Bara för det kom jag på att jag måste ner o köpa citron. See ya !
Unique personality pursuing dreams

A resemblance ..



Big and spacious,
with flows and depths.
Full of life and beautiful.
Can hold up allot,

she can reduce the most when you least expect it.
But shines, does she still.


Like an ocean,
that's the way I see life,
my life.






Unique personality pursuing dreams

Vad förväntar du dig?!

Jag förväntar mig att du som vän ska behandla mig som en vän.
Jag förväntar mig att du ställer upp om jag behöver hjälp i dom flesta tillfällen.
Jag förväntar mig att du ska va vid min sida lr bara lyssna när jag behöver prata.
Jag förväntar mig absolut inte att du ska serva mig hela tiden då jag kommer till ditt ställe, utan respektera det du gör.
Och du, min vän, ska kunna ha samma förväntningar om mig som vän och respektera mina gärningar, men klart oxå kunna diskutera och komma fram till olika beslut.
Men förvänta dig absolut inte att jag själv hela tiden ska kämpa för våran vänskap, för då kan du glömma mig som vän. Då är det ingen vänskap värt o kämpa för.
Unique personality pursuing dreams

Kvalitet före kvantitet

Så många människor som snackar för mkt, som inte går o lita på för minsta lilla, som utnyttjar andras namn för sin egen fördel. Jag tycker det är så jävla fult när det är nån som låtsas vara äns vän när dom bara gör det för egen vinning. Därför väljer JAG mina vänner och umgänge med fingertopps känsla nu för tiden. Hellre har jag få och nära vänner än har flera falska svin till "kompisar".
Pass på er smuts folk!
Öppna armar för de mina!



Backup for those who deserve it !
Unique personality pursuing dreams

Asså vilken helg!!


Sötisarna somnade på soffan.
Och Emma som inte skulle sova alls haha



I fredags vaknade jag 5 för att tjejerna som sov över hos mig skulle bli hämtade 5.30 utanför mig. Själv åkte jag upp till Sthlm med 6.14 tåget från Malmö, hade knappt sovit 2 timmar, sov typ inget i tåget heller och var jävligt hungrig men jag vägra gå upp o köpa nåt o äta för jag satt så skönt, ville bara sova. När jag var framme åkte jag till varndrarhemmet där vi skulle sova. Sen åkte jag o hälsa på hos "A" på hans nya jobb. Han har äntligen ett eget kontor haha =D Sen åkte jag och träffa resten av gruppen i Fryshuset.
Egentligen skulle jag ju åka upp privat men ställde upp o jobba eftersom det behövdes. Så jag fick göra lite ändringar på mina planer. Men jag hann ändå göra en del. Som när gruppen gick på bio gick jag o träffa upp mina kompisar på Friday's istället o hängde med dom lite. Hade skit trevligt med dom, hade inte träffat dom på ett bra tag. Petra var full redan då jag kom dit hehe Sandra var bara tipsy o Carro satt fortfarande med sitt första vinglas. Vi åkte vidare till medis och träffa upp några andra på Balthasar. Sen åkte jag tbx till hötorget för o träffa dom andra då filmen var slut.


Kan man se mer förstörda ut? hahah


Lördagen skulle gruppen bada i erikdalsbadet, istället drog jag o hämta min 2½ åriga brorson. På vägen dit kom jag på att min kamera var borta ringde jag runt o kolla om nån hade sett den, men ingen visste.Så jag sket i den och åkte vidare o träffa upp familjen på fridhemsplan där vi gick o bowla. Både min morbror o min moster hade med sig sina ungar, så Jr hade nån o leka med. så söta dom var Elsa o Jr sprang runt i ett café som vi satt på efteråt.
Vid nio åkte några från gruppen i minibuss med till Flempan och lämna tbx Jr som kramade mig hejdå o pussa mig flera gånger *guzu*


Jr med sin nya adidas oufit som jag köpte =)


Senare på kvällen åkte vi runt i stan så fick jag för mig för att chansa o gå in på Friday's o fråga om dom hittat någon kamera, vilket dom hade. Jag dansade ut från stället så glad jag var haha ..

Söndag, den stora dagen för Fisnik Zahiti, kampen om guldet i Brottnings SM. Jag lärde mig lite om poängsättningen och reglerna, men fortfarande hänger jag inte med allt. Men det var jävligt kul o se honom gå match. Han vann guldet som han förtjänat efter 3 års tid. Du va super homie!



Guld i SM brottning 2009

Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0