14 workdays left!

Jag har ägnat 6 år att jobba för Lugna Gatan. Inom LG har jag varit värd i tunnelbanan, ART-handledare, skolvärd och desutom gått ett flertal utbildningar genom dom- Art-handledare, Kamratstödjarledarskap, Värdebaseratledarskap och United Sisters. Jag trivdes att jobba med många av kollegorna och andra mindre. Men gillat mest att jobba med ungdomarna. Måste säga att min lön är skit för att jobbat så länge.
Ett bra tag nu har jag tänkt att jag måste gå vidare vilket jag ska göra nu. Just nu är jag tillbaka i lokaltrafiken och jobbar kvällar och nätter not fun at all .. Men det är bara 14 dagar på jobb yeiii !! Jag fick ett förslag idag, av en som var en av mina favoriter där på LG, vi snacka om lönen så kom talet 20000:- upp, klart det låter frestande och det fick mig och tänka väldigt mycket. Och med det tänkte jag också att jag ändå trivts med många och känner mig trygg med att jag har ett fast jobb och månadslön. Efter att ha tänkt på det, även fast dom kommit med förslag på plats inom skola eller ute i området så vill jag inte vara kvar. Jobbar oktober ut och sen bye bye LG !
Unique personality pursuing dreams

Elli Bellii Smelliii !!


Congratz on your 23rd B-day wifey!
Önskar dig det bästa.

XOXO

Unique personality pursuing dreams

Överklass

En överklassare har alltid stått för en snål rikemans unge med status och med cashen. Snobbarna med näsan upp i vädret som går klädda med överdrivet dyra märkes kläder, speglar sig 56 gånger om dagen och enbart syns för ytligheten. Men jag ser en överklassare som en helt annan personifiering. Någon med medkänsla och passion för omvärlden. En hängiven person som går till handling med sympati och inte gör det för pengarnas skull utan kämpar för en högre ideal. DET är en överklassare för mig.
Unique personality pursuing dreams

Only happiness

Min sista dag på Örtagårdskolan...

Hela veckan har elever frågat om jag kan stanna kvar o jobba kvar med dom och skita i att flytta tll sthlm. Jag fick kramar av hela skolan och det betyder oerhört för mig. Jag fick till och med en nalle av en kille, ett armband av en tjej och blommor av lärarna. Jag är absolut inte en person som förväntar mig presenter av någon, det är tanken som räknas för mig. Men klart jag blir glad när någon kommer oförväntat med något. Asså.. Allvar, det gav mig glädje tårar. Jag svär på allt, jag har nog aldrig känt mig så uppskattad av så många under denna tiden då jag jobbat i skolan. Jag märkte att jag gett stort intryck på väldigt många elever och många av lärarna. Av att höra att jag kommer bli saknad, att jag gjort ett bra jobb och att det kommer gå bra för mig vart jag än hamnar gav mig ett smile under hela dagen och en push i livet. Eleverna har bettyt mycket under dom här åren och jag har både lärt mig ett och annat av både lärare och ungdomarna.

Kommer aldrig glömma er :)


Efter jobbet hängde jag med Mattsson och åkte runt i Malmö på hans HD. Visst är den fet?! Och den låter grymt! Skit fett hihi
Vi satte oss och fika, jag glömde att jag skulle träffa upp paret som tar över lägenheten som ville köpa spegeln i hallen. Kom på det när dom ringde mitt under fikat så vi snabbade oss iväg från Café Gustav.






På kvällen då jag höll på med tvätt och stor städning i lägenheten och sista packningen (det tar aldrig slut!) ringer min chef från LG och säger att dom har en avskeds present till mig som tack för min tid hos dom. Efter att jag tvättat färdigt och träffat upp Mini för att gå en promenad gick vi och träffade honom vid Davids Hall. Jag öppnade inte presenten på plats utan öppnade den på vägen därifrån. När jag såg vad det var ringde jag direkt och tackade honom typ 5 gånger och sa till honom att han får tacka dom som var med på det oxå.

Verkligen tack för presenten! Uppskattar omtanken :)


Unique personality pursuing dreams

New haircut

Igår var jag o Janny och klippte oss. Hon färgade sitt hår och under tiden färgen skulle sätta sig så skulle jag klippas. Jag förklarar hur jag vill ha det: i ettap och lite på topparna, ettapen vill jag ska börja från brörjan av näsan. Dax för klippningen; DET BLEV LUGG!!! Jag halv skrek ut: NEEEEJ inte såååå! Hon hade missförstått mig och trott att luggen skulle börja därifrån.. AAAAAAAAAAAAHHH!!! Jag nämnde aldrig nåt om nån lugg!! Iaf igår så brydde jag inte mig så mkt jag tänkte det växer ut skit samma, det är lugnt. Jag vaknar idag, kollar mig i spegeln, leker med håret och försöker fixa nån frissa. Jag ser att luggen börjar från halva huvet. Mitt tjocka hår är inte så tjockt längre. Jag blir dum, jag vill bara gråta, vill ha tbx min frisyr innan jag klippte mig..!!!!! Svär, gråta säger jag, för en frisyr. Har jag blivit tjejig eller vad?! Jaja den är väl ok.. Får lära mig o fixa frissan bara.
Snackade med Elli i tel ett tag och berätta allting haha så fick jag förklarat för mig vad för termer frisörer har. Till nästa gång vet jag att ettap inte bara är framme utan uppklippt över hela håret. Nästa gång jag ska säga hur jag vill ha det måste jag säga; Ettap utan lugg och ej uppklippt!


Min nya frissa


Unique personality pursuing dreams

Grattis lillebror!!

Idag fyller Daniel 22 år :D Ringde och väckte honom då jag var på jobb endast för att gratta honom hahaha inte ofta jag kommer ihåg någons födelsedag. Den här gången tillät jag inte mig glömma, kollade på klockan hela tiden. Puss och kram på dig =)


GRATTIS DANIII 22 år !

Unique personality pursuing dreams

Life goes on ..

Nu har jag sovit helt skumt flera nätter i rad.. Inte kunnat somna för jag tänkt mycket, vaknat av olika anledningar under natten och vaknat minst en kvart innan väckarklockan ringer..
På jobbet har jag lagt märke till att jag börjat ta avstånd av kidsen, men försöker att inte göra det, vill inte bete mig annorlunda än vad jag gjort åren jag jobbat där. En mindre separationsångest, kan det säkert vara..
Meeeeen, livet går vidare :P

Back to my goals this year:

[x] Cuba har jag redan varit i *yeiii*
[x] Jag kom in på kursen och redan börjat plugga.
[  ] Sensation white är nog det jag hoppar över. Suget har försvunnit =P typ.

Some new goals:
* Hitta ett jobb som betalar bättre eller flera vikarie jobb.
* Brottnings VM i Danmark den 26:e september. Hoppas verkligen jag kan vara där och se homie köra sitt game.
* Canada, ooja det är där det händer! ^.^
* Klara den här terminen på kursen.

Räcker med bara några annars blir det för mycket :P
Unique personality pursuing dreams

RSS 2.0