You know...

Ni vet den här känslan man får när man är osäker på om man ska låta sig falla för en person lr inte...?
Man har träffats ett tag, ni har kul tillsammans och trivs med varandra väldigt mycket, du t.o.m ligger o gosar med personen som du tycker är helt mysig.
Men nånstans känns det fel...
Som en spärr som säger dig: Du får inte falla för honom/henne.
Det kan vara för att han/hon gör saker i sitt privat liv som du inte gillar, för att du hittat ett litet "fel", för att du inte ska behöva vara orolig för att dett ska hända personen något, för att.., jaa, anything!
Har ni haft den känslan? Tror alla har känt så nångång. Det har jag iaf...
Ett litet råd från mig; Jämför dom dåliga och dom bra egenskaperna. Känn efter vad du egentligen känner för personen, är det så att du bara är med personen för att du vill ha närhet lr blivit en vana? Var försiktig med att utnyttja situationen o ha personen som "reserv" för du leker med den andras känslor (not nice) tror inte du själv hade velat att nån gör mot dig.
Smilar du varje gång du bara tänker på personen? Du pratar om personen rätt ofta till alla? Då har du nog redan fallit hehe
Men en sak e säker, så länge du mår bra, litar och känner dig trygg med människan ska du skita i vad andra tycker o tänker. En annan sak till jag oxå tycker e viktig, var ärlig mot personen, speciellt dig själv. Överväg allt väldigt noga för du kan förlora personen...
Unique personality pursuing dreams

Comments

Share your comments:

Name:
Remember me?

E-mail: (does't get published)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0